ABC Adriatic Business Centar - Rekonstrukcija i opremanje poduzetničke poslovne infrastrukture

Razvoj malog i srednjeg poduzetništva

Europski strukturni investicijski fondovi - OP Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020.

24 mjeseca (09/2017. - 09/2019.)

Ukupna vrijednost projekta

Budžet IDA

Glavni partner:

  • (HRVATSKA) Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije

Ostali partneri:

  • Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o (HRVATSKA)
  • Šibensko - kninska županija (HRVATSKA)
  • Step Ri – Znanstveno tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci (HRVATSKA)

Cilj projekta je potaknuti gospodarski rast kako Šibensko-kninske županije, tako i cijele Jadranske Hrvatske pružanjem usluga visokokvalitetne poduzetničke infrastrukture poduzetnicima i poduzetničkim potpornim institucijama u pozitivnom poslovnom okruženju.

Projekt obuhvaća rekonstrukciju i opremanje stare poslovne zgrade ukupne površine od 1700m2,  u kompleksu bivše tvornice TLM d.o.o. u Šibeniku, čime će se malim i srednjim poduzećima na području regije omogućiti korištenje usluga poslovne infrastrukture i opreme objekta te usluga koje pružaju poduzetničke potporne institucije. Fokus je na audio vizualnim tehnologijama, jer je zaključeno da je velika potreba poduzetnika i lokalnih jedinica za marketinškim pozicioniranjem te brendiranjem svojih proizvoda i destinacija te će se shodno navedenome nabaviti oprema za audio vizualnu i postprodukciju.

Pri navedenom, posebno će biti važan doprinos u prijenosu znanja i iskustva koje IDA posjeduje u domeni uspostave poduzetničke infrastrukture.

Kontakt: