IDA na radionici javnog nastupa i prezentacijskih vještina za članice mreže BOND

IDA na radionici javnog nastupa i prezentacijskih vještina za članice mreže BOND

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i udruga Mreža BOND nastavlja s tematskim radionicama namijenjenim poduzetničkim potpornim institucijama, članicama Mreže BOND te je IDA kao jedna od takvih sudjelovala na radionici na temu javnog nastupa i prezentacijskih vještina, održanoj od 20. do 22. rujna 2022. godine u Rakovici. Navedena je radionica bila namijenjena predstavnicima poduzetničkih potpornih institucija četiriju županija; Istarske, Primorsko goranske, Ličko-senjske te Karlovačke županije.

Radionicu su vodile Katarina Madirazza i Antonija Grbinićek iz Govorničke akademije Demosten, tematski obuhvativši prezentacijske vještine, medijski trening, krizno komuniciranje, vođenje sastanaka i slično.

Projekt BOND Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, koji traje do 1. svibnja 2023. godine, financira se  iz Europskog fonda za regionalni razvoj te je  usmjeren na povećanje konkurentnosti hrvatskog gospodarstva kroz razvoj učinkovitih poduzetničkih potpornih institucija koje će svojim djelovanjem stvoriti povoljno okruženje za razvoj poslovanja i povećati mogućnosti rasta i održivosti poduzeća. To se osobito odnosi na «start-up» poduzeća utemeljena na znanju, rezultatima znanstvenog istraživanja i korištenju novih tehnologija.

Uspostavljena Mreža BOND trenutno okuplja 91 poduzetničku potpornu instituciju (PPI) s područja cijele Republike Hrvatske,  koje imaju za cilj doprinijeti povećanju razine poduzetničkih aktivnosti stvaranjem povoljnijeg poduzetničkog okruženja u svojim područjima te na taj način osigurati stabilan rast i ravnomjeran regionalni razvoj cjelokupnog gospodarstva. Iz Istarske županije su uz IDA-u u mrežu BOND uključeni i Poduzetnički inkubator Poreč te Razvojna agencija Srce Istre.

Više o mreži BOND na slijedećoj poveznici: https://bond-hrvatska.hr/ .