Poziv na on line radionicu 'Mogućnosti financiranja poduzetnika kroz EU sredstva (VFO 2021. – 2027. i NPOO)'

Poziv na on line radionicu 'Mogućnosti financiranja poduzetnika kroz EU sredstva (VFO 2021. – 2027. i NPOO)'

Europe Direct Informacijski centar (EDIC) Pula-Pola projekt Grada Pule i Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. organiziraju on line radionicu na temu „Mogućnosti financiranja poduzetnika kroz EU sredstva (VFO 2021. – 2027. i NPOO)“ koja će biti dostupna na Facebook stranici Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. i Facebook stranici EDIC Pula-Pola (događaj) u utorak, 4. svibnja 2021. godine u trajanju od 10:00 sati do 12:00 sati.

Približavamo se kraju višegodišnjeg financijskog okvira Europske unije za razdoblje 2014. – 2020., te je u tijeku donošenje novog VFO-a za razdoblje 2021. – 2027. Najveća novost dodatna su sredstva Proračuna EU koja će se osigurati za program posljedica korona-krize pod nazivom „EU sljedeće generacije“. 
Intencija ove radionice biti će u prikazu izvora financiranja projekata kroz dosadašnje te predstojeće sedmogodišnje razdoblje, mogućnostima financiranja poduzetnika te je naglasak na novootvorenom natječaju „Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju“.

Teme koje će se obraditi u sklopu on line radionice:
1.    EU SREDSTVA – DANAS
    - Financijska sredstva ESI fondova za razdoblje 2014. – 2020.
2.    EU SREDSTVA – SUTRA
    - Programi EU
    - Next Generation EU
    - VFO 2021. – 2027.
3.    Nacionalni plan oporavka i otpornosti (NPOO) 2021. – 2026.
4.    EU fondovi za poduzetnike
5.    Natječaj – Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju

Radionicu će voditi Kristian Korunić, jedan od vodećih stručnjaka na području RH za područje cost-benefit analiza, specijalist za financijsko i EU savjetovanje, te uspješan poduzetnik. Od početka 2010. godine vlasnik je i direktor konzultantske tvrtke MONEO savjetovanje d.o.o., koja je orijentirana na tri osnovne djelatnosti: EU fondovi, financijski konzalting i edukacija iz područja analize troškova i koristi. 
 

Radionica je besplatna i dostupna svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim polaznicima. Radi projektnih obveza molimo da izvršite prijavu na POVEZNICI.

Za sve dodatne informacije molimo obratite se kontakt osobi: