Coworking Pula

PLAY & RELAX ZONE

Flydesk radna mjesta nalaze se u prizemlju te na 1. katu zgrade, otvorenog dijeljenog prostora koji omogućava produktivan rad u ugodnom okruženju. Najmom Flydesk radne jedinice korisnik osim stola i ergonomske stolice, free Wi-Fi, pretinca za pohranu stvari, čajne kuhinje, otvorene galerije za sastanke korisnik ima pravo na korištenje Play&relax zona koja uključuje PS 5, pikado i stolni nogomet.

COWORKING PULA

CONFERENCE ROOM

Idealno je mjesto za potrebe održavanja poslovnih sastanaka za maksimalno 10 osoba. Ured je opremljen audio i video opremom koja može koristiti u razne svrhe; prezentacije, video konferencije i slično.

COWORKING PULA

ENJOY. CONNECT. CREATE.

Coworking centar Pula funkcionalni je prostor u kojemu se na jednom mjestu susreću više tvrtki/profesionalaca koji svoje djelatnosti obavljaju u dijeljenom zajedničkom radnom prostoru. Najčešće takav oblik radnog okruženja biraju manje tvrtke, startup-ovi, slobodni i neovisni stručnjaci kojima odgovara dinamična atmosfera kojoj je za rad potrebna stabilna Internet veza i minimalna uredska oprema (stol i stolica).

Novosti

Ida u brojkama

Ukupna vrijednost provedenih 60 EU projekata

Kreditiranje i jamstva za 1900 poduzetničkih projekata

Ukupan broj poduzetničkih zona

Inkubiranih poduzetnika u poduzetničkim inkubatorima

Educiranih polaznika iz privatnog i javnog sektora

Izdvojeno

MJERE POTPORE PODUZETNIŠTVU

Istarska županija i jedinice lokalne samouprave u Istarskoj županiji na godišnjoj razini u javnim proračunima osiguravaju sredstva za dodjelu bespovratnih potpora male vrijednosti u funkciji razvoja poduzetništva i jačanja poduzetničke klime.

Edukacije IDA-e dostupne na YouTube kanalu

Svi zainteresirani korisnici mogu pogledati on line edukacije Istarske razvojne agencije za male i srednje poduzetnike i obrtnike na YouTube kanalu IDA-e. Videozapisi na poveznici...

Mreža inkubatora Istarske županije

IDA je uspostavila mrežu poduzetničkih inkubatora i coworking prostora u Istarskoj županiji, kako bi osnažila poduzetničko okruženje te potaknula samozapošljavanje i rast i razvoj inovativnih poduzetnika i slobodnih profesionalaca.

Sastavnice