Poziv na radionicu: e-poslovanje

Poziv na radionicu: e-poslovanje

Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. poziva Vas na jednodnevnu edukaciju na temu „e-poslovanje" koja će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji, na adresi Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u četvrtak, 13. lipnja 2019. godine. Edukacija će trajati od 10:00 do 16:00 sati. Cilj edukacije „e-poslovanje“ je upoznati polaznike sa sustavom izvršenja svih elemenata poslovnih aktivnosti ekonomskog procesa elektroničkim putem, odnosno stvaranje dodatnih vrijednosti koristeći se ICT tehnologijama. Elektroničko poslovanje ubrzava i automatizira poslovne procese hrvatskih gospodarstvenika, smanjuje troškove poslovanja, ostvaruje značajne uštede čime se nedvojbeno povećava konkurentnost hrvatskog gospodarstva na europskom tržištu.

Edukacija je namijenjena svim malim i srednjim poduzetnicima.

Edukaciju će voditi:

  • Matija Ražem, dipl. ing. Senior Vice President Business development zaposlen u Infobip-u koji ima više od 10 godina iskustva na razvoju globalnog poslovanja najveće hrvatske IT kompanije.  Specijalnost mu je širenje na nova tržišta, organizacija operacija i priprema prilagođenog poslovnog plana za svako tržište posebno, 

  • Kristijan Matas, dipl.ing. predavač na Istarskom veleučilištu, specijaliziran za računalne mreže i digitalni marketing s više od 20 god iskustva u IT sektoru, te

  • Sara Maga, mag.oec. koja je svoju karijeru izgradila u Infobipu, a trenutno radi na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“. Sa desetogodišnjim iskustvom u digitalnom marketingu na globalnom tržištu, Sara je stekla vještine u području online oglašavanja, email komunikacije, marketing automatizacije i CRMa, te event menadžmenta. 

Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na sljedećoj poveznici PRIJAVNICA najkasnije do srijede, 12. lipnja 2019. godine.

U privitku Vam dostavljamo sadržaj edukacije. Za sve dodatne informacije molimo obratite se Jeleni Nikolić putem e-maila jelena.nikolic@ida.hr  ili na broj telefona +385 52 381 900.

SADRŽAJ - e-poslovanje