Poziv na edukaciju: „Društvene mreže kao glavni komunikacijski kanal“

Poziv na edukaciju: „Društvene mreže kao glavni komunikacijski kanal“

Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. poziva Vas na jednodnevnu edukaciju na temu „Društvene mreže kao glavni komunikacijski kanal“ koja će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji, na adresi Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u četvrtak 31. siječnja 2019. godine. Edukacija će trajati od 10 do 16 sati.

Cilj je edukacije objasniti utjecaj komunikacije u svakodnevnom životu putem društvenih mreža kao što su Facebook, Instagram i YouTube. Glavni kanal iz razloga što statistika pokazuje da je komunikacija ovim kanalima premašila vrijeme provedeno u prostorijama društvenog karaktera kao što su kafići i restorani. Osvijestiti kako iskoristiti prednosti društvenih mreža u poslovanju bez negativnih efekata te kako doći do novih i postojećih kupaca ali i održavati tu digitalnu vezu.

Edukacija je namijenjena svima od početnika do stručnjaka bilo za upoznavanje s ovim mrežama ili za ponavljanje osnova te upoznavanja  s budućnošću što nam društvene mreže nose sa svojim konstantnim promjenama izgleda, komunikacije, algoritma. Radit će se na primjerima iz dobre prakse te na primjerima samih polaznika.

Edukaciju će voditi Dejan Hren, digitalni kreativac, poduzetnik, magistar ekonomije koji se od 2002. godine bavi digitalnim  kanalima komunikacije i produbljivanju odnosa klijenata s potrošačima putem analiza potražnje i navika potrošača.

Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na sljedećoj poveznici.

U privitku Vam dostavljamo sadržaj edukacije. Za sve dodatne informacije molimo obratite se Ivani Kalac putem e-maila ivana.kalac@ida.hr  ili na broj telefona: 052/381 900.

Datoteke:

Sadržaj - Društvene mreže glavni komunikacijski kanal