Šou program i Tech City Pula započinju s ciklusom radionica u Coworking centru Pula

Šou program i Tech City Pula započinju s ciklusom radionica u Coworking centru Pula

Full Stack Web Development tečaj! Udruga Šou program i Tech City Pula predstavljaju tečaj savršen za sve koji žele naučiti kako se radi na full stack projektima.

Cilj je, kroz praktična predavanja i rad na stvarnim zadacima, polaznike naučiti koristiti najnovije tehnologije i alate kako bi stekli iskustvo u svijetu web developmenta. U tijeku tečaja, upoznat će se raznolika tehnologija koja čini temelj full stack developmenta. To uključuje upotrebu git, node, pnpm, tailwind, shadcn/ui, react-icons, typescript, react, nextjs, supabase, zod.

Predavanje je osmišljeno na način da svaka tema traje najviše 2 sata. Svako predavanje započinje uvodom i prikazom izazova određenog problema, dok predavač demonstrira rješenje. Nakon toga, postavlja se novi, nešto zahtjevniji problem, potičući polaznike da primijene stečeno znanje u rješavanju zadatka. Preostalo vrijeme iskoristit će se za rezimiranje predavanja te pitanja i odgovore.

Ukupno će biti 8 predavanja, uz dodatno "Week 0" predavanje koje će obuhvatiti postavljanje okoline. Tijekom nultog tjedna, polaznici će imati priliku postaviti svoj development environment i pripremiti potrebne programe.

Predavanja kreću od 9. ožujka od 13:00 sati te se protežu kroz svaku subotu unutar 9 tjedana, u Coworking Pula na adresi Ulica Marka Marulića 5. Iako je tečaj prvenstveno namijenjen polaznicima Fakulteta informatike u Puli (FIPU), svi su dobrodošli. Preporučujemo osnovno predznanje u području web developmenta, ali čak i oni bez iskustva mogu sudjelovati, pratiti i učiti.

PRIJAVE NA https://www.tcp.hr/events/9/