Informativna prezentacija Javni poziv "Vaučeri za digitalizaciju" i usluge HGK

Informativna prezentacija Javni poziv "Vaučeri za digitalizaciju" i usluge HGK

U prostorijama HGK – Županijske komore Pula odražat će se informativna prezentacija u petak, 1. ožujka 2024., u 13 sati  na kojoj će se predstaviti Javni poziv "Vaučeri za digitalizaciju" za MSP-ove Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja i usluge Hrvatske gospodarske komore s naglaskom na: savjetovanje u području EU fondova i projekata, pošalji na mišljenje (EU projekti) te individualne konzultacije (EU projekti).  

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je 1. izmjenu Poziva na dostavu projektnih prijedloga "Vaučeri za digitalizaciju" (Referentni broj: NPOO.C1.1.2. R3-I2.01). Od 1. ožujka do 29. ožujka poduzetnici mogu iskoristiti bespovratna sredstva, pritom će imati na raspolaganju: vaučere za poboljšanje digitalnih vještina, vaučere za digitalnu transformaciju, vaučere za digitalni marketing, vaučere za kibernetičku otpornost, za razvoj te vaučere za primjenu složenih digitalnih proizvoda i usluga.

Korištenjem usluga HGK možete dobiti savjete i informacije za sve nedoumice koje imate po pitanju EU fondova, EU poziva, projekata i drugih izvora financiranja.

Predavači: Mila Ćorić (HAMAG-BICRO) i Željko Cetina (HGK – ŽK Pula)

Očekivano trajanje radionice: 1,5 sata.

Informativna prezentacija organizira se za članice HGK bez naknade za sudjelovanje.

PRIJAVE ZA SUDJELOVANJE na informativnu prezentaciju su putem Digitalne komore.