U poduzetničkom centru Coworking Pula održana provedbena radionica za korisnike bespovratnih sredstava

U poduzetničkom centru Coworking Pula održana provedbena radionica za korisnike bespovratnih sredstava

U srijedu 6. prosinca 2023. godine  u poduzetničkom centru Coworking Pula održana je u organizaciji Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) provedbena radionica za korisnike bespovratnih sredstava u okviru javnog poziva „Potpora poduzećima za tranziciju na energetski i resursno učinkovito gospodarstvo“.

Radi boljeg prijenosa informacija i jačanja vlastitih kapaciteta za provedbu projekata na radionici su sudjelovale osobe koje su direktno uključene u provedbu projekta, kao i provedbu postupaka nabave u okviru projekata.

Djelatnici HAMAG-BICRO-a prisutnima su prezentirali informacije važne za provedbu Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, planu nabave, ZNS-u, postupku nabave s jednim ponuditeljem, postupku nabave s obveznom objavom, ex-ante i ex-poste kontroli, informacije važne za izmjene i raskid ugovora, te provjere na licu mjesta i vidljivost projekta. Također prisutnima su predstavljene informacije na temu financijskog upravljanja koje obuhvaćaju izvještavanje i praćenje troškova, računovodstveno vođenje projekta i pravdanje troškova.