Predstavnici Urbane aglomeracije Split u posjeti poduzetničkom centru Coworking Pula

Predstavnici Urbane aglomeracije Split u posjeti poduzetničkom centru Coworking Pula

U srijedu, 22. studenoga 2023. godine  Istarsku razvojnu agenciju i novootvoreni poduzetnički centar Coworking Pula posjetilo je 40-ak  predstavnika Urbane aglomeracije Split u sklopu Studijskog putovanja u četiri ITU grada – Pula, Karlovac, Rijeka i Zadar. Jedan od ciljeva njihove studijske posjete bio je posjet poduzetničkom centru Coworking Pula kao realiziranom ITU projektu iz razdoblja 2014.-2020. Grupa je bila u pratnji predstavnika Odsjeka za provedbu ITU mehanizma Grada Pule.

Predstavnici Urbane aglomeracije Split izrazili su zanimanje za onim što Coworking Pula ima za ponuditi poduzetnicima te su im predstavnici Istarske razvojne agencije prezentirali cjelokupni projekt, kao i ponudu prostora  s pratećim mogućnostima i cijenama iznajmljivanja.

Kako na području Splita djeluje više coworking prostora naglasak je prilikom posjete bio na razmjeni ideja i iskustva te znanja o coworking prostorima, cijenama i modelima iznajmljivanja, održivosti takvih centara te su isto tako razmatrane mogućnosti za buduću projektnu suradnju.