Započinjemo s događanjima u Coworking Pula - Pozvani ste na IDEA HUB networking

Započinjemo s događanjima u Coworking Pula - Pozvani ste na IDEA HUB networking

U četvrtak, 26. listopada, održat će se završno događanje IDEA HUB mentorstva u kojem je sudjelovalo deset poduzetnika i koji su u travnju ove godine predstavili svoje ideje i poduzetničke pothvate te se povezali s mentorima koji su ih pratili tijekom šest mjeseci i usmjeravali ih u tematskim područjima marketinga, financija, menadžmenta, startup-a i IT-ja uživo i online putem

Događanje je otvorenog tipa te će se u prvom dijelu predstaviti poduzetnici čije će ideje i završni „pitch“ ocjenjivati predstavnici žirija, nakon čega će se najboljem dodijeliti potpora u iznosu od 5.000,00 EUR namijenjena za razvoj i unaprjeđenje poslovanja. Isto tako, drugom i treće plasiranom omogućit će se korištenje radne jedinice novootvorenog coworking poduzetničkog centra u trajanju od šest i tri mjeseci. Svim ostalim sudionicima mentorskog programa dodijelit će se pravo na mjesec dana korištenja open space prostora.

Drugi dio događanja namijenjen je umrežavanju svih sudionika, a organizira se u vidu meetup-a pod nazivom meetUPidea čiji je cilj okupiti predstavnike malih i srednjih poduzeća kojima su zanimljive predstavljene ideje, ali i one koji žele ostvariti suradnje u svom poslovanju što je ujedno i svrha samog projekta Coworking Pula.

Sudjelovanje na događanju je besplatno, ali zbog ograničenog broja sudionika, prijave su obavezne putem sljedeće poveznice.

U nastavku program događanja.