Poziv na konferenciju „Suradnjom STEM udruga i poslovnog sektora do dodane vrijednosti za održivi razvoj društva i gospodarstva“

Poziv na konferenciju „Suradnjom STEM udruga i poslovnog sektora do dodane vrijednosti za održivi razvoj društva i gospodarstva“

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnoga društva i Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u suradnji s partnerima na projektu „STEM udruga za popularni STEM“ pozivaju sve zainteresirane na konferenciju na temu „Suradnjom STEM udruga i poslovnog sektora do dodane vrijednosti za održivi razvoj društva i gospodarstva“, koja će se održati u utorak, 27. lipnja 2023. godine od 9.00 do 12.30 sati u Centru za popularizaciju znanosti i inovacija Istarske županije (CPZI) pri Zajednici tehničke kulture Pula te vezanom novoopremljenom Znanstvenom vrtu na adresi Uspon Franje Glavinića 3 u Puli.

Konferencija se organizira s ciljem povezivanja sektora gospodarstvenika sa STEM udrugama u Istarskoj županiji te će o aktualnoj situaciji, kao i izazovima i prilikama za razvoj u navedenim segmentima govoriti predstavnici značajnih tvrtki poput Arena Hospitality Grupe, Infobipa, Aquariuma Pula, Motortech Consultinga,  potom inovatora, STEM udruga, akademske zajednice kao i potpornih institucija.

Detaljan program događanja nalazi se OVDJE .

Sudjelovanje na konferenciji besplatno je za sve sudionike, a prijava je obavezna iz organizacijskih razloga.

Mole se svi zainteresirani da se prijave za navedeno događanje putem sljedeće POVEZNICE, najkasnije do ponedjeljka, 26. lipnja 2023. godine.

Za sve sudionike konferencije osiguran je ručak pod krošnjama Znanstvenog vrta, što je ujedno prilika za umrežavanje te ugodno druženje svih zainteresiranih dionika.

Ukupna vrijednost projekta „STEM udruga za popularni STEM“ je 326.766,42 EUR, od čega je 277.751,46 EUR sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda dok preostali dio osigurava Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.