Najava događanja: STEM lipanj u sklopu projekta STEM udruga za popularni STEM

Najava događanja: STEM lipanj u sklopu projekta STEM udruga za popularni STEM

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva  u suradnji s Istarskom razvojnom agencijom -  IDA d.o.o. te ostalim partnerima na projektu „STEM udruga za popularni STEM” najavljuju  i pozivaju sve zainteresirane sudionike na brojna zanimljiva događanja, koja će se do kraja mjeseca lipnja 2023. godine održavati u sklopu inicijative “STEM LIPANJ” pri Centru za popularizaciju znanosti i inovacija Istarske županije (CPZI) te vezanom Znanstvenom vrtu u Puli, na adresi Uspon Franje Glavinića 3.

Događanja započinju u četvrtak, 15. lipnja 2023. godine kada će se održati STEM fest s prigodnim cjelodnevnim programom a potom će sljediti brojne zanimljive radionice,  okrugli stolovi, kao i Dani otvorenih vrata Fab Lab-a.

Ukoliko želite posjetiti Znanstveni vrt u Puli, pogledati brojne zanimljive interaktivne eksopnate, pogledati predstavu “Mali znanstvenici”, sudjelovati u ručku pod krošnjama, doručku za umirovljnije ili pak saznati kako najlakše pobuditi rasdoznalost i kritičko razmišljanje kod djece i mladih, onda je “STEM LIPANj” pravo događanje za Vas!

Program događanja možete pronaći ovdje, dok detaljnije informacije o događanjima možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Sudjelovanje na događanjima je besplatno za sve zainteresirane, a prijava je obavezna iz organizacijskih razloga.

Prijavite se za brojna zanimljiva događanja putem sljedeće poveznice.

Nositelj projekta je Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnoga društva, a partneri na projektu su Zajednica tehničke kulture Pula, Grad Pula – Pola, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, udruga Matematičko društvo „Istra“, udruga Društvo za robotiku Istra, udruga Morski obrazovni centar Pula te Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o..
Ukupna vrijednost projekta  STEM udruga za popularni STEM“ je 326.766,42 EUR, od čega je 277.751,46 EUR sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda dok preostali dio osigurava Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.