Poziv na besplatnu radionicu "Vještine digitalnog pripovijedanja (storytelling tj. postani uspješan b/vloger)“ u sklopu projekta Coworking Pula

Poziv na besplatnu radionicu "Vještine digitalnog pripovijedanja (storytelling tj. postani uspješan b/vloger)“ u sklopu projekta Coworking Pula

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta „Coworking Pula“ poziva sve zainteresirane poduzetnike na besplatnu radionicu pod nazivom „Vještine digitalnog pripovijedanja (storytelling tj. postani uspješan b/vloger)“. Radionica će se održati u srijedu, 7. lipnja 2023. godine od 10:00 do 13:45 sati uživo u prostorijama IDA-e na adresi Mletačka 12/IV u Puli za maksimalno 15 sudionika te istovremeno online putem Zoom platforme putem sljedećeg linka

Vještine pripovijedanja smatraju se jednima od najvažnijih vještina današnjice, vještinama koje bismo svi trebali vježbati. Dodatno, kada se vještine pripovijedanja osnaže podacima, mogu stvoriti vrlo moćno oruđe u mnogim industrijama, uključujući digitalni marketing. 

Na radionici će biti predstavljene vještine pripovijedanja te sastavljanja objava koje će pomoći polaznicima da unaprijede svoje poslovanje. Također, radionica će biti prilika da sudionici prodiskutiraju s predavačem kako izgleda priprema za storytelling kao i sam proces storytelling-a na vlastitome primjeru. 

Raspored (Program) održavanja edukacije:

10:00 – 10:10 Uvod i predstavljanje teme
10:10 – 11:30 Vještine digitalnog pripovijedanja
11:30 – 11:50 Pauza
11:50 – 13:45 Storytelling i kako postati uspješan b/vloger?

O predavaču:

Dr.sc. Benedikt Perak je docent na Odsjeku za kulturne studije, Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Njegova područja istraživanja uključuju korpusnu i kognitivnu lingvistiku, znanost o podacima, digitalnu humanistiku, obradu prirodnog jezika i umjetnu inteligenciju. Voditelj je Centra za jezična istraživanja pri Filozofskom fakultetu te Laboratorija za istraživanje kulturne složenosti unutar Sveučilišnog centra za umjetnu inteligenciju i kibernetičku sigurnost, koje su usmjerene na podršku interdisciplinarnim znanstvenim istraživanjima u području društvenih i humanističkih znanosti. Benedikt Perak surađuje na brojnim domaćim i međunarodnim projektima vezanim uz primjenu strojnog učenja u području komunikacije i kulture. Autor je mnogih znanstvenih radova i predavač na nacionalnim i međunarodnim konferencijama.

Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna iz organizacijskih razloga. 

Mole se svi zainteresirani da se prijave za navedenu radionicu putem sljedeće poveznice, najkasnije do ponedjeljka, 5. lipnja, 2023. godine.

Za sve sudionike edukacije uživo osigurano je osvježenje, što je ujedno prilika za umrežavanje te razmjenu znanja i iskustva.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite kontakt osobi: 


FILIP ŠETIĆ
o    +385 52 381 900
o    filip.setic@ida.hr