PRIJAVI, RAZVIJ SVOJU PODUZETNIČKU IDEJU I OSVOJI 5.000,00 EURA!

PRIJAVI, RAZVIJ SVOJU PODUZETNIČKU IDEJU I OSVOJI 5.000,00 EURA!

U sklopu provedbe projekta „Coworking Pula“ čiji je cilj uspostava poduzetničkog centra s ciljem omogućavanja povoljnog okruženja za razvoj poduzetništva, Istarska razvojna agencija objavljuje Javni poziv za sve poduzetnike na području Istarske županije koji su u fazi razvoja ideja, a koje doprinose stvaranju dodatne vrijednosti i unapređenju gospodarstva na ovom području.

Prijava na Javni poziv provodi se isključivo online putem na ovoj poveznici, a rok za prijavu je do 20. ožujka 2023. godine nakon čega će se sukladno definiranim kriterijima odabrati 10 poduzetnika koji ulaze u ciklus Idea HUB mentorstva, a u sklopu čega će se poduzetnicima osigurati stručna podrška u razvoju ideje. 

U travnju 2023. predstavit će se poduzetnici i njihovi mentori, a u zadnjem kvartalu 2023. na završnom događaju će se predstaviti ideje i poduzetnički pothvati čiji će se daljnji razvoj financirati pojedinačnom potporom Istarske razvojne agencije u iznosu od 5.000,00 EUR. 

Tekst Javnog poziva i ostali prilozi dostupni su u nastavku.

1.    Javni poziv.pdf

Ukupna vrijednost projekta „Coworking Pula“ iznosi 3.639.421,42 €, pri čemu je 2.441.220,67 € osigurano bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.