Poziv na program umrežavanja s temom 'Pametno poslovno planiranje i prezentiranje poslovnih ideja' u sklopu projekta Coworking Pula

Poziv na program umrežavanja s temom 'Pametno poslovno planiranje i prezentiranje poslovnih ideja' u sklopu projekta Coworking Pula

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta „Coworking Pula“ poziva sve zainteresirane poduzetnike na program umrežavanja pod nazivom 'Pametno poslovno planiranje i prezentiranje poslovnih ideja'. Program umrežavanja održat će se u četvrtak, 6.10.2022. od 10:00 sati uživo u prostorijama IDA-e na adresi Mletačka 12/IV u Puli za maksimalno 20 sudionika te istovremeno online na Zoom platformi putem sljedećeg linka.  

Cilj programa umrežavanja je rasprava o temama koje su važne za male i srednje poduzetnike, ali i širu javnost, zainteresiranu za temu 'Pametno poslovno planiranje i prezentiranje poslovnih ideja’ i njene najvažnije aspekte kao što su tehnologija za podršku planiranja, prezentacije i organizaciju poslovnih procesa. Učenje načela pametnog poslovanja ključno je kako biste osigurali sve resurse koji su vam potrebni da budete konkurentni i uspješni. Poduzetnicima i onima koji će to tek postati ovaj program umrežavanja u obliku panel rasprave koristan je za stjecanje uvida u koncepte koji će vam pomoći da planirate i upravljate svojim poslovanjem brže, jeftinije i profitabilnije, a da pritom ostanete pozitivni i fokusirani na svoje ciljeve. Digitalna transformacija promijenila je načine komuniciranja i dijeljenja informacija, zaštitite dokumentacije, i načina za efikasno povećanje poslovne vrijednosti. Sudionici panel rasprave diskutirat će o modernom brendingu i marketinškim konceptima; pristupima strateškom planiranju; vještinama rada na daljinu; osnovama računarstva u oblaku i korištenju tehnologije za izgradnju zelenog poslovnog modela.

Sudjelovanje na panel raspravi besplatno je za sve sudionike, a prijava je obavezna iz organizacijskih razloga. 

Mole se svi zainteresirani da se prijave za sudjelovanje na panelu putem sljedeće poveznice, najkasnije do utorka 4. listopada 2022. godine.
Za sve sudionike panel rasprave uživo osigurano je osvježenje, što je ujedno prilika za umrežavanje te razmjenu znanja i iskustva.

Sudionici panel rasprave: 

Zvonimir Gembec bavi se web hostingom i jedan je od pionira web hosting industrije u Hrvatskoj. Jedan od osnivača Plus Hostinga, koji je od malog, regionalnog, postao najveći web hosting servis u Hrvatskoj.  Trenutno je direktor i suvlasnik male tvrtke po imenu Sysbee, koja se bavi uglavnom projektiranjem i održavanjem serverske infrastrukture za kompleksnije web projekte. Kada se ne bavi hosting businessom, bavi se letenjem, indoor skydivingom, elektronikom i fotografijom. 

Mario Šimunec nakon srednjoškolskog obrazovanja upisuje Fakultet strojarstva i brodogradnje u Zagrebu na kojem je diplomirao na smjeru brodogradnja 2001. godine. Od 2002. do 2018. bio je zaposlen u firmi USCS (Uljanik Shipbuilding Computer Systems) kao dio Uljanik grupe. Njegova ekspertiza je rad na poslovima razvoja softwarea za brodogradnju i edukaciji novih korisnika za potrebe projektnog odjela Uljanik brodogradilišta. Od 2019. g. samozaposlen u tvrtki Celebration, koja se bavi specijaliziranim dizajnom – balonskim dekoracijama i izvođenjem vatrometa za različite prigode. Nekoliko tjedana godišnje radi i kao biciklistički vodič na brodovima agencije Katarina Line d.o.o. u sklopu jednotjednih tura po otocima Jadranskog mora (Bike&Boat).

Marijo Volarević ima dugogodišnje iskustvo u upravljanju digitalnom transformacijom proizvoda, tvrtki i poslovnih modela diljem svijeta i u nekoliko različitih industrija – uključivo farmaceutiku, telekomunikacije, software, osiguranje itd. Trenutno je Chief Digital Officer u tvrtci JGL d.d. i čest gost na panel raspravama i konferencijama. Na Algebri predaje kolegij Digitalna transformacija i disruptivne tehnologije kako bi nove generacije, tipične korisnike, pripremio na izazove koji ih očekuju u poslovnom svijetu.

Kristina Bulešić motivacijska je govornica s više od 10 godina iskustva u javnim nastupima, pokretačica mnogobrojnih projekata u lokalnoj zajednici, zagovornica filantropije i autorica hrvatskog bestsellera “10 DANA…putovanje koje mijenja život“. Kristina je poznata kao Life coach po filozofiji Louise L. Hay čime inspirira i motivira druge da pronađu svoju strast. Završila je poznatu edukaciju u San Diegu Money@You.

dr.sc. Maja Brkljačić doktorirala je na Central European University u Budimpešti. Radila je kao istraživačica na Institutu za humanističke znanosti u Beču te kao projektni koordinator za Westfallische Wilhelms-Universitat u Munsteru. Dobitnica je stipendije Ericha Marije Remarque na Sveučilištu New York i fondacije Alexander-von-Humboldt za Freie Universitat Berlin. Radila je kao voditeljica projekta na CEU-u i kao gost predavačica na Northwestern University u SAD-u. U neznanstvenom dijelu karijere, radila je kao direktorica školskog programa u Školskoj knjizi, kao izvršna direktorica u Profilu te voditeljica edukativnih programa za učenike u Algebri, a trenutno vodi start-up inkubator Algebra LAB-a.

dr.sc. Leo Mršić doktorirao je na području informacijskih znanosti na katedri za informatologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Profesor je visoke škole, voditelj Katedre za analizu podataka na Visokom učilištu Algebra te predavač na više drugih učilišta. radi i kao stalni sudski vještak za područja financija, računovodstva i informatike. Osim akademskih uspjeha, ima bogato korporativno iskustvo. Usredotočen je na naprednu analitiku, digitalne inovacije i primjenu podataka za razvoj strategija i poslovanja. 

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite kontakt osobi: 

FILIP ŠETIĆ
o    +385 52 381 900
o    filip.setic@ida.hr