JAVNI POZIV: UKLJUČITE SE NA VIA ISTRA KARTICU!

JAVNI POZIV: UKLJUČITE SE NA VIA ISTRA KARTICU!

Pružate usluge u turizmu? Organizirate izlete i ture? Vlasnik/ca ste restorana, konobe ili vinarije?Prodajete lokalne proizvode? Bavite se prijevoznim uslugama? - Uključite se na VIA ISTRU!

Istarska razvojna agencija trenutno sudjeluje u prekograničnom projektu MIMOSA (Interreg Italija-Hrvatska) u sklopu kojeg je kao pilot aktivnost na području Istarske županije razvila koncept turističke kartice VIA ISTRA kojom će svi posjetitelji Istre moći istražiti sve njezine ljepote uz brojne popuste i pogodnosti.

Kupnjom kartice, kupac može koristiti pogodnosti koje su uključene u osnovne pakete (1. kategorija), a ostvarivat će i dodatne popuste (2. kategorija) na usluge i atrakcije iz ostale istarske ponude. 

Nastavno na navedeno, Istarska razvojna agencija poziva sve zainteresirane pružatelje usluga u turizmu, lokalne proizvođače i sve ostale koji se žele uključiti u kategoriju dodatnih popusta da se jave putem e-maila na ida-uprava@ida.hr te da dostave potrebne informacije navedene u Javnom pozivu koji je dostupan OVDJE .