U PROSTORIJAMA IDA-e ODRŽANA RADIONICA NA TEMU 'KAKO KORISTITI E-ALATE ZA PROCJENU SVOJEGA POSLOVANJA I POBOLJŠANJE KONKURENTNOSTI' U SKLOPU PROJEKTA COWORKING PULA

U PROSTORIJAMA IDA-e ODRŽANA RADIONICA NA TEMU 'KAKO KORISTITI E-ALATE ZA PROCJENU SVOJEGA POSLOVANJA I POBOLJŠANJE KONKURENTNOSTI' U SKLOPU PROJEKTA COWORKING PULA

Danas, 15. lipnja 2022. godine u organizaciji Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. i tvrtke Algebra d.o.o. za obrazovanje odraslih i usluge održana je peta u nizu radionica, koje Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. provodi u sklopu projekta COWORKING Pula, koji se sufinancira iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu ITU mehanizma za urbano područje Pula.

Današnju radionicu na temu Kako koristiti e-alate za procjenu svojega poslovanja i poboljšanje konkurentnosti, popratilo je uživo i online oko 20-tak sudionika.

U prvom dijelu radionice poduzetnici su stekli uvid u područje online istraživanja tržišta i planiranja nastupa na inozemnom tržištu uz pomoć platforme Google Market Finder. 
Drugi dio radionice je bio posvećen alatima koji se učestalo koriste u svakodnevnom poslovanju i vrlo su efikasni, od e-kalendara do specifičnijih alata koji mogu poboljšati našu prezentaciju ili vidljivosti na tržištu. Poduzetnicima je na zanimljiv način predstavljeno korištenje aplikacije Cacoo – alat koji omogućuje izradu shema, olakšava izradu prezentacija i sl. te Google My Business platforme kao moćnog alata koji poduzetnicima poboljšava vidljivost na tržištu.

U nadolazećem razdoblju planirana je sljedeća radionica u sklopu projekta COWORKING Pula koju najavljujemo na temu IP prava i globalno tržište, a održati će se u srijedu, 29.06. u prostorijama IDA-e.

Sva će se navedena događanja provoditi na hibridan način, uživo te istovremeno online. Isto tako snimka svakog pojedinog događanja biti će dostupna na Facebook i Youtube kanalu Istarske razvojne agencije te budućeg Coworking centra Pula.

Više o današnjoj radionici saznajte gledanjem videozapisa na Facebook stranici i YouTube kanalu Istarske razvojne agencije.

Pozivaju se svi zainteresirani da prate Istarsku razvojnu agenciju putem web stranice www.ida.hr te društvenih mreža kako bi imali pravovremenu informaciju o nadolazećim obrazovnim događanjima i mogućnostima prijave za poduzetnike. 


Kontakt osoba za više informacija:
Filip Šetić
filip.setic@ida.hr
052/381-900