Poziv na besplatnu radionicu 'Kako koristiti e-alate za procjenu svojega poslovanja i poboljšanje konkurentnosti'

Poziv na besplatnu radionicu 'Kako koristiti e-alate za procjenu svojega poslovanja i poboljšanje konkurentnosti'

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta „Coworking Pula“ poziva sve zainteresirane poduzetnike na besplatnu radionicu pod nazivom 'Kako koristiti e-alate za procjenu svojega poslovanja i poboljšanje konkurentnosti'. Radionica će se održati u srijedu, 15. lipnja 2022. godine od 10:00 do 13:45 sati uživo u prostorijama IDA-e na adresi Mletačka 12/IV u Puli za maksimalno 15 sudionika te istovremeno online putem Zoom platforme putem sljedećeg linka.

Radionica je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima kao i široj publici kojoj je cilj saznati kako uz pomoć e-alata optimizirati dnevne procese te na koji se način mogu koristiti razne aplikacije i e-alati kao pomoć u donošenju poslovnih odluka. Radionica je koncipirana na način da će polaznici stečena znanja moći koristiti u praksi netom po završetku radionice i time na jednostavan i praktičan način stvoriti prilike za nove poslovne suradnje.

Moderne tehnologije digitalnog doba već niz godina korjenito mijenjaju naše poslovne navike i aktivnosti. Digitalna pismenost se rapidno povećava te posljedično integriramo  nova znanja i nove e-alate u našu dnevnu rutinu. Te promjene reflektiraju se ne samo na djelatnosti koje su vezane uz IT industriju i marketing, već na svaku djelatnost i poslovnu inicijativu

U prvom dijelu radionice polaznici će imati priliku steći uvid u područje online istraživanja tržišta i planiranja nastupa na inozemnom tržištu. Uz pomoć platforme Google Market Finder bit će predstavljene etape širenja na inozemna tržišta te će se prodiskutirati o načinima na koje spomenuti alat može pomoći poduzetnicima na tom putu.

Drugi dio radionice bit će posvećen alatima koji se učestalo koriste u svakodnevnom poslovanju i vrlo su efikasni, od e-kalendara do specifičnijih alata koji mogu poboljšati našu prezentaciju ili vidljivosti na tržištu. Predavač će demonstrirati korištenje aplikacije Cacoo, jednog od alata koji nam može pomoći kod izrade shema, olakšati izradu prezentacija i sl. Nadalje, predavač će predstaviti svoje iskustvo korištenja Google My Business platforme – izrazito moćnog alata koji poduzetnicima poboljšava vidljivost na tržištu.

Tematske cjeline radionice su sljedeće:

10:00 – Uvod 
10:20 – Kako istražiti mogućnosti izvoza i novih tržišta uz pomoć Google Market Findera
11:20 – Google Trends – e-alat za istraživanje tržišta
11:30 – Pauza 
11:50 – Pregled e-alata  za bolju organizaciju poslovanja i bolji nastupa na tržištu. 
13:20 – Zaključak i rasprava

O predavaču:

Dean Krizmanić trenutno je savjetnik za marketing i oglašavanje s više od 15 godina iskustva u vođenju marketinških aktivnosti te svih vrsta internet i offline kampanja, PR aktivnostima, brendiranju kao i vođenju specifičnih prodajnih kampanja. Dean je i iskusan predavač koji je održao brojne radionice i edukacije za sadašnje i buduće poduzetnike, upoznavši ih s temama vezanim uz digitalni marketing, online kampanje, korištenje marketinških alata, brendiranje i razne PR kampanje. 

Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna iz organizacijskih razloga. 

Mole se svi zainteresirani da se prijave za navedenu radionicu putem sljedeće poveznice, najkasnije do utorka 14. lipnja 2022. godine.

Za sve sudionike edukacije uživo osigurano je osvježenje, što je ujedno prilika za umrežavanje te razmjenu znanja i iskustva.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite kontakt osobi: 

 

FILIP ŠETIĆ
•    +385 52 381 900
•    filip.setic@ida.hr