Poziv na besplatnu radionicu 'Stvorite poslovne prilike uz pomoć društvenih mreža'

Poziv na besplatnu radionicu 'Stvorite poslovne prilike uz pomoć društvenih mreža'

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta „Coworking Pula“ poziva sve zainteresirane poduzetnike na besplatnu radionicu pod nazivom 'Stvorite poslovne prilike uz pomoć društvenih mreža'. 
Radionica će se održati u srijedu, 25. svibnja 2022. godine od 10:00 do 13:45 sati uživo u prostorijama poduzetničkog inkubatora Verzi na adresi Josipa Fabijančića 7 u Buzetu za maksimalno 15 sudionika te istovremeno online putem Zoom platforme putem sljedećeg linka

Radionica je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima kao i široj publici kojoj je cilj saznati kako uz pomoć digitalne tehnologije i društvenih mreža stvoriti poslovne prilike.

Društvene mreže u kratkom su se vremenu transformirale od sporednog kanala za komunikaciju, zabavu i razonodu do ozbiljnog fenomena koji formira javno mnijenje i  pokreće značajne društvene promjene. U tom kontekstu, društvene su se mreže našle u središtu marketinških planova – kako malih poduzetnika tako i velikih multinacionalnih korporacija.

Tijekom radionice, bit će predstavljene mogućnosti koje pružaju neke od vodećih društvenih mreža (Facebook, Instagram, Linkedin) kao i nova zvijezda među mrežama – TikTok. Analizirat će se njihove značajke, sličnosti i razlike te načini na koje nam društvene mreže mogu koristiti u svakodnevnom poslovanju.

Radionica je prilagođena polaznicima s različitim predznanjem o ovoj temi. Početnicima će biti osiguran uvid u korištenje društvenih mreža i kratki presjek njihovih funkcionalnosti. Na temelju toga, početnici kao i napredni korisnici naučit će kako donijeti odluku o korištenju društvene mreže koja najbolje odgovara njihovim poslovnim ciljevima te se upoznati sa karakteristikama i načinima komunikacije. Iskusniji korisnici društvenih mreža moći će razmijeniti iskustva te steći uvide o naprednijem korištenju društvenih mreža i mogućnostima oglašavanja. 

Tematske cjeline radionice su sljedeće:

10:00 - Uvod u društvene mreže
10:20 - Vrste društvenih mreža
10:40 - Facebook 
            o    Vođenje Facebook stranice    
            o    Oglašavanje na Facebooku
11:50 - Značajke Instagrama i zašto je dobar?
12:40 - „Facebook za posao“ – kako nam LinkedIn može pomoći?
13:00 - TikTok - nova društvena mreža koja osvaja sve veću pažnju
13:20 - Zaključak i rasprava

O predavaču:
Dean Krizmanić trenutno je savjetnik za marketing i oglašavanje s više od 15 godina iskustva u vođenju marketinških aktivnosti te svih vrsta internet i offline kampanja, PR aktivnostima, brendiranju kao i vođenju specifičnih prodajnih kampanja. Dean je i iskusan predavač koji je održao brojne radionice i edukacije za sadašnje i buduće poduzetnike, upoznavši ih s temama vezanim uz digitalni marketing, online kampanje, korištenje marketinških alata, brendiranje i razne PR kampanje. 

Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna iz organizacijskih razloga. 

Mole se svi zainteresirani da se prijave za navedenu radionicu putem sljedeće poveznice, najkasnije do utorka 24. svibnja 2022. godine.

Za sve sudionike edukacije uživo osigurano je osvježenje, što je ujedno prilika za umrežavanje te razmjenu znanja i iskustva.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite kontakt osobi: 

FILIP ŠETIĆ
o    +385 52 381 900
o    filip.setic@ida.hr