Održana on line radionica na temu 'Kako potaknuti rast i razvoj ženskog poduzetništva?'

Održana on line radionica na temu 'Kako potaknuti rast i razvoj ženskog poduzetništva?'

Danas, 9. lipnja 2021. godine je u organizaciji Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. održana on line radionica na temu 'Kako potaknuti rast i razvoj ženskog poduzetništva?', koju su pratili brojni poduzetnici i obrtnici s područja Istarske županije, ali i ostatka Hrvatske. Radionicu je vodila Izabela Vitasović, sveučilišna specijalistica upravljanja poslovnim uspjehom, s 24 godine iskustva u bankarstvu na poslovima vođenja poslovnog odnosa s korporativnim klijentima u segmentu srednjih poduzeća, državnih poduzeća i ustanova, lokalne uprave, velikih sustava i međunarodnih klijenata, te na rukovodnim poslovima u segmentu poduzetničkog i obiteljskog bankarstva. Iza sebe ima veliki broj održanih edukacija i radionica za poduzetnike i poduzetnice.

Brojni poduzetnici današnje radionice imali su priliku upoznati se s najnovijim trendovima u ponašanju potrošača kroz TOP 10 globalnih potrošačkih trendova u 2021.

Više o temi saznajte gledanjem videozapisa na Facebook stranici Istarske razvojne agencije (poveznica) i YouTube kanala Istarske razvojne agencije (poveznica).