Održana on line radionica na temu 'Umjetna inteligencija: praktična primjena u poslovnim procesima danas'

Održana on line radionica na temu 'Umjetna inteligencija: praktična primjena u poslovnim procesima danas'

Danas, 12. svibnja 2021. godine je u organizaciji Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. održana on line radionica na temu 'Umjetna inteligencija: praktična primjena u poslovnim procesima danas', koju su pratili brojni poduzetnici i obrtnici s područja Istarske županije, ali i ostatka Hrvatske. Radionicu je vodio Toni Milovan, IT poduzetnik i voditelj softverskog razvojnog tima koji se bavi razvojem distribuiranih poslovnih sustava i web aplikacija, a u sklopu svojih aktivnosti imali su priliku razviti i implementiranti nekoliko softverskih rješenja zasnosvanih na ML tehnologijama.

Brojni poduzetnici današnje radionice imali su priliku upoznati se s pojmom umjetna inteligencija i strojno učenje, AI i ML u praktičoj primjeni danas, preduvjeti za primjenu AI/ML tehnologija u poslovanju, procesi razvoja i implementacije ML tehnologija u poslovanju, osnovni modeli koji se koriste u strojnom učenju i kako rade i osnovni alati za razvoj i primjenu ML tehnologija.

Više o temi saznajte gledanjem videozapisa na Facebook stranici Istarske razvojne agencije (poveznica) i YouTube kanala Istarske razvojne agencije (poveznica).