Održana on line radionica na temu 'Prostorno planiranje - vitalna uloga u prilagodbi klimatskim promjenama te utjecaj na buduće malo i srednje poduzetništvo'

Održana on line radionica na temu 'Prostorno planiranje - vitalna uloga u prilagodbi klimatskim promjenama te utjecaj na buduće malo i srednje poduzetništvo'

Danas, 29. travnja 2021. godine je u organizaciji Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. održana on line radionica na temu 'Prostorno planiranje - vitalna uloga u prilagodbi klimatskim promjenama te utjecaj na buduće malo i srednje poduzetništvo', koju su pratili brojni poduzetnici i obrtnici s područja Istarske županije, ali i ostatka Hrvatske. Radionicu su vodili Tatjana Uzelac, dipl.ing.građ. suvlasnica projektantske tvrtke Starum d.o.o. Pula koja već niz godina aktivno sudjeluje u projektiranju održivih sustava i prilagodbi klimatskim promjenama u RH, Sandra Jakopec, dipl.ing.arh. suvlasnica tvrtke APE d.o.o. Zagreb, voditeljica izrade prostornih planova, te predsjednica Udruge hrvatskih urbanista i Nikša Božić, dip.ing.arh. tvrtka APE d.o.o. Zagreb, izrađivač prostornih planova, urbanist, predstavnik Republike Hrvatske u ECOVAST_u, Hrvatskoj sekciji EU vijeća za sela i male gradove.

Brojni poduzetnici današnje radionice imali su priliku upoznati se s klimatskim promjenama i ulogom koju imaju u društvu građani, lokalna uprava, država te poduzetnici posebno u osjetljivim granama kao što je turizam. 

Više o temi saznajte gledanjem videozapisa na Facebook stranici Istarske razvojne agencije (poveznica) i YouTube kanala Istarske razvojne agencije (poveznica).