Održano uvodno on line predavanje 'Javni nastup u virtualnom okruženju'. Prijave za nadolazeće interaktivne radionice OTVORENE!

Održano uvodno on line predavanje 'Javni nastup u virtualnom okruženju'. Prijave za nadolazeće interaktivne radionice OTVORENE!

Danas, 17. studenoga 2020. godine je u organizaciji Istarske razvojne agencije u sklopu projekta UP SMART održana uvodna on line radionica na temu 'Javni nastup u virtualnom okruženju', koju su pratili brojni poduzetnici i obrtnici s područja Istarske županije. Radionicu je vodila Marijeta Matijaš, po struci profesorica hrvatskog jezika i književnosti, lektorica i direktorica Kreacija j.d.o.o.

Poduzetnici su sudjelovanjem na on line radionici imali prilike saznati kako samostalno izvoditi prezentacije, edukacije i sastanke u virtualnom okruženju, te kako se služiti tehnikom tako da nastup bude kvalitetan i uspješan.

 

Drugi dio on line radionice održati će se 26. i 27. studenoga 2020. godine za ograničenu skupinu prijavljenih - do 20 poduzetnika;

     a. 26. studenoga 2020. godine u trajanju od 11:00 sati do 13:00 sati (ZOOM platforma) - fokus na najvažnijim dijelovima javnog nastupa: govornikom, govorom, porukom i publikom u kontekstu javnog nastupa u virtualnom okruženju, 

    b. 27. studenoga 2020. godine u trajanju od 11:00 sati do 13:00 sati (ZOOM platforma) - fokus na neverbalnu komunikaciju, tehničke elemente i uvjete u kontekstu javnog nastupa u virtualnom okruženju.

Obje dvosatne radionice namijenjene su istoj skupini poduzetnika.

Na kraju radionice poduzetnici će dobiti upute kako mogu sami snimiti video prezentaciju koju mogu dostaviti predavačici na evaluaciju pri čemu će im biti dostavljene povratne informacije e-poštom o njihovoj izvedbi i prijedlozi o eventualnim poboljšanjima.

PRIJAVE SU JOŠ OTVORENE na poveznici

 

Videozapis on line edukacije (17. studenoga) na Facebook stranici Istarske razvojne agencije (poveznica) i Youtube kanalu (poveznica).

 

Projekt UP SMART, ukupne vrijednosti 750.000,00 kuna sufinancira se iz Europskog fonda za regionalni razvoj te za cilj ima pružanje usluga informiranja za mala i srednja poduzeća u Istarskoj županiji u različitim fazama njihovog razvoja s posebnim fokusom na poduzeća koji posluju manje od 36 mjeseci. Osim usluge informiranja, projekt također uključuje provedbu 27 besplatnih radionica i događanja za poduzetnike u svrhu učvršćivanja položaja poduzetnika na tržištu, a sve kako bi se smanjila asimetrija informacija te olakšao pristup poslovnim znanjima i vještinama i informacijama ključnima za rast i razvoj poslovanja, te kako bi se unaprijedila gospodarska uspješnost i stopa preživljavanja.