Poziv na on line radionicu 'Javni nastup u virtualnom okruženju'

Poziv na on line radionicu 'Javni nastup u virtualnom okruženju'

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta 'Usluge Poticanja konkurentnoSti MAlog i sRednjeg poduzeTništva - UP SMART', poziva na on line radionicu na temu 'Javni nastup u virtualnom okruženju' koja će biti dostupna na Facebook stranici Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. / (događaj) u utorak, 17. studenoga 2020. godine u trajanju od 11:00 sati do 12:00 sati.

Mnoge je pandemija koronavirusa "natjerala" da prebace svoje poslovanje i komunikaciju u digitalni svijet. Edukacije, konferencije, ali i sastanci sve se češće održavaju on line, no mnogi poduzetnici na tu prilagodbu nisu (bili) spremni. Javni nastup u virtualnom okruženju samo je djelomično jednak onome u stvarnom okruženju, no kada smo ispred kamere, a publika nas gleda i sluša preko uređaja (a ne uživo) u mnogim se elementima javnog nastupa moramo tome prilagoditi.

__________________________________________________________

Radionica 'Javni nastup u virtualnom okruženju' sastoji se od:

1. Uvodno on line predavanje u trajanju od 1 sata preko Facebook stranice IDA-e u kojem ćemo se dotaknuti svih sedam elemenata od kojih se svaki javni nastup sastoji.

2. On line radionice za ograničenu skupinu prijavljenih - do 20 poduzetnika kako bi rad bio usmjeren na njihove potrebe;

     a. prvi dio interaktivne dvosatne radionice tijekom koje će fokus biti na najvažnijim dijelovima javnog nastupa: govornikom, govorom, porukom i publikom u kontekstu javnog nastupa u virtualnom okruženju održati će se 26. studenoga 2020. godine u trajanju od 11:00 sati do 13:00 sati (ZOOM platforma);

    b. drugi dio interaktivne dvosatne radionice tijekom kojeg će fokus biti na neverbalnu komunikaciju, tehničke elemente i uvjete u kontekstu javnog nastupa u virtualnom okruženju održati će se 27. studenoga 2020. godine u trajanju od 11:00 sati do 13:00 sati (ZOOM platforma).

Obje dvosatne radionice polazi ista skupina poduzetnika.

Na kraju radionice poduzetnici će dobiti upute kako mogu sami snimiti video prezentaciju koju mogu dostaviti predavačici na evaluaciju pri čemu će im biti dostavljene povratne informacije e-poštom o njihovoj izvedbi i prijedlozi o eventualnim poboljšanjima.

Nakon svake dvosatne radionice poduzetnicima će predavačica biti na raspolaganju za pitanja i nejasnoće (savjetovanje).

__________________________________________________________

Cilj radionice je osposobiti poduzetnike da samostalno izvode prezentacije, edukacije i sastanke u virtualnom okruženju, da nauče služiti se tehnikom tako da nastup bude kvalitetan i uspješan.

Radionicu će voditi Marijeta Matijaš, po struci profesorica hrvatskog jezika i književnosti i lektorica. Više od deset godina radila je u medijima kao novinarka, urednica i voditeljica televizijskih programa. Stekla je neprocjenjivo iskustvo u komuniciranju s različitim profilima osoba, ali i naučila kako prilagoditi način komuniciranja situaciji u kojoj se nalazimo i publici kojoj se obraćamo. Usavršavala se na brojnim edukacijama i treninzima od kojih se posebno ističe Neurolingvističko programiranje na kojem stječe titulu NLP praktičara.

Radionica je besplatna i dostupna svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim polaznicima.

Radi projektnih obveza molimo da izvršite prijavu na poveznici (uvodno on line predavanje 17. studenoga 2020. godine) te na poveznici (on line radionice za ograničenu skupinu poduzetnika 26. i 27. studenoga 2020. godine). 

Za sve dodatne informacije molimo obratite se kontakt osobi: