Poziv na online edukaciju na temu "E - trgovina"

Poziv na online edukaciju na temu "E - trgovina"

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta 'Usluge Poticanja konkurentnoSti MAlog i sRednjeg poduzeTništva - UP SMART', poziva na on line radionicu na temu 'E - trgovina' koja će biti dostupna na Facebook stranici Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. / (događaj) u srijedu 21. listopada 2020. godine u trajanju od 10:00 sati do 13:00 sati

Kupovanje preko Interneta može biti najbrži i često najjeftiniji način kupovine određenog proizvoda. Trgovina putem interneta se smatra najprofitabilnijim oblikom trgovine zbog jednostavnosti i niskih troškova. 

Kupac je elektronski, najčešće putem Interneta spojen na sustav prodavatelja i transakcija se izvršava direktno elektronskim putem u realnom vremenu. Amazon.com i Ebay.com su najpoznatiji svjetske e-trgovina platforme koje su ujedno i najposjećenije u Hrvatskoj u kojoj danas postoji približno 1.000 aktivnih e-trgovina.

SADRŽAJ on line radionice

1. Što je e-trgovina
2. Preduvjeti za otvaranje e-trgovine
3. Pravna regulativa - ključni zakoni za e-trgovinu  
4. Računovodstvo e-trgovina
5. Online naplata 
6. Dostava  
7. Izrada webshop-a
8. Fotografija u e-trgovini
9. Prodaja na društvenim mrežama  
10. Marketing e-trgovine
11. CRM sustavi i povezivanje s ERP rješenjima 
12. Razni oblici e-trgovine

Voditelj radionice je stručni kadar poduzeća Play Digital d.o.o. iz Pazina, i to....

- Sabina Šišović je diplomirala na Odjelu za informatiku na Sveučilištu u Rijeci, gdje je potom neko vrijeme radila kao asistent na kolegijima vezanim uz programiranje. Iskustvo u izradi web stranica stjecala je najprije kroz samostalne projekte, a pred godinu dana postaje član Play Digital tima, gdje radi na razvoju inovativnog rješenja za e-commerce.
- Tomislav Čubrić je suosnivač tvrtke Play Digital, s dugogodišnjim iskustvom u polju razvoja internetskih aplikacija i održavanju računalnih sustava i mreža. Posebno se ističe njegovo iskustvo u području CRM sustava i Property management sustava u turizmu.
Mirko Mihalj je profesionalni fotograf, a bogato iskustvo je između ostalog stekao i kroz nekoliko projekata produkt fotografije. Kao član tima, zaposlen je u prodajnom odjelu.
Danijel Marić posjeduje bogato iskustvo u segmentu web programiranja, programiranja web i mobilnih aplikacija te kompleksnih softverskih rješenja iz raznih područja upotrebe, koje je stekao radom u nekoliko istarskih tvrtki. U tvrtki Play Digital specijalizirao se za poslove programiranja različitih web i mobilnih aplikacija te naprednih web stranica i web trgovina.
 

Radionica je besplatna i dostupna svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim polaznicima. Radi projektnih obveza molimo da izvršite prijavu na poveznici.  

Za sve dodatne informacije molimo obratite se kontakt osobi:

UP SMART projekt je ukupne vrijednosti 750.000,00 kuna, pri čemu se 75% troškova sufinancira iz Europskog fonda za regionalni razvoj te ima za cilj pružanje usluga informiranja za mala i srednja poduzeća u Istarskoj županiji u različitim fazama njihovog razvoja s posebnim fokusom na poduzeća koji posluju manje od 36 mjeseci. Osim usluge informiranja, projekt također uključuje provedbu 16 besplatnih radionica na aktualne teme u domeni digitalnog gospodarstva i 11 događanja s aktualnim temama poticanja poduzetništva u svrhu učvršćivanja položaja poduzetnika na tržištu, a sve kako bi se smanjila asimetrija informacija te olakšao pristup poslovnim znanjima i vještinama i informacijama ključnima za rast i razvoj poslovanja, te kako bi se unaprijedila gospodarska uspješnost i stopa preživljavanja.