Poziv na panel diskusiju na temu 'Redovno poslovanje u vrijeme globalnih izazova - što za vrijeme i nakon 'krize'?'

Poziv na panel diskusiju na temu 'Redovno poslovanje u vrijeme globalnih izazova - što za vrijeme i nakon 'krize'?'

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. nedavno je započela s provedbom projekta UP SMART u sklopu kojeg će se u srijedu 3. lipnja 2020. godine, u trajanju od 9:30 do 11:00 sati održati i on line panel diskusija na temu „Redovno poslovanje u vrijeme globalnih izazova – što za vrijeme i nakon 'krize'?“

Cilj ovog događanja je omogućiti malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima te svima zainteresiranima uvid u praktične primjere poslovanja i prilagodbe te buduće planove u okviru globalne gospodarske situacije uzrokovane tekućim javnozdravstvenim izazovima pojedinih gospodarstvenika u Istarskoj županiji u sektorima turizma, poljoprivrede, ICT-a te prijevoza.

U panelu će sudjelovati: 

  • Martina Baćac, regionalni voditelj terenske prodaje - Kompas d.o.o.;
  • Korina Siljan, nositeljica OPG-a Siljan i predstavnica Kampanjola d.o.o.; 
  • Matija Ražem, potpredsjednik za poslovni razvoj - Infobip d.o.o.;
  • Marko Ražem, voditelj prometnog sektora - COO  - Zračna luka Pula.

Zainteresirani korisnici moći će panel diskusiju popratiti uživo putem Facebook stranice Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o., s mogućnošću postavljanja pitanja sudionicima putem komentara. Snimka događanja biti će za sve zainteresirane dostupna nakon emitiranja na Youtube kanalu Istarske razvojne agencije.

Praćenje panela je besplatno za sve sudionike te je broj sudionika obzirom na način provedbe neograničen, dok je prijava zbog projektne evidencije obvezna putem poveznice.

Projekt UP SMART - Usluga Poticanja konkurentnoSti MAlog i sRednjeg poduzeTništva ukupne vrijednosti 750.000,00 kn sufinancira se Europskog fonda za regionalni razvoj. U sklopu istoga sve zainteresirane poduzetnike i obrtnike očekuje mnoštvo zanimljivih edukacija te ostalih događanja.

Više informacija o projektu na broj telefona +385 52 381 900 ili na e-mail voditeljici projekta jelena.nikolic@ida.hr (Jelena Nikolić)