VIŠE OD 100  PODUZETNIKA I OBRTNIKA POPRATILO PRVI ONLINE WEBINAR U ORGANIZACIJI IDA-E NA TEMU DIGITALNOG MARKETINGA

VIŠE OD 100 PODUZETNIKA I OBRTNIKA POPRATILO PRVI ONLINE WEBINAR U ORGANIZACIJI IDA-E NA TEMU DIGITALNOG MARKETINGA

Danas, 21. svibnja 2020. godine održan je u organizaciji Istarske razvojne agencije u sklopu projekta UP SMART, prvi online webinar na temu „Alatima digitalnog marketinga do učinkovite transformacije poslovanja“, kojeg je popratilo više od 100 poduzetnika i obrtnika s područja Istarske županije, ali i ostalih dijelova Hrvatske. Webinar se mogao popratiti putem Facebook stranice Istarske razvojne agencije i suradnika u provedbi; digitalne agencije Markething uz vodstvo stručnjaka u predmetnom polju; Miška Macolić Tomičića. 

Cilj radionice je bio poduzetnicima omogućiti uvid u alate digitalnog marketinga s naglaskom na one koji žele unaprijediti ili učvrstiti svoju digitalnu strategiju, upoznati nove alate za digitalne kanale te proširiti svoje znanje. Pametno upravljanje digitalnim marketingom doprinosi podizanju svijesti o nečijem brandu, a kao rezultat povećava se i prodaja proizvoda/usluga, naglašeno je tijekom webinara, tijekom kojeg su zainteresirani korisnici mogli postavljati pitanja predavaču. 

Projekt UP SMART, koji se sufinancira iz Europskog fonda za regionalni razvoj ima za cilj pružanje usluga informiranja za mala i srednja poduzeća u Istarskoj županiji u različitim fazama njihovog razvoja s posebnim fokusom na poduzeća koji posluju manje od 36 mjeseci. Osim usluge informiranja, projekt također uključuje provedbu 16 besplatnih radionica i 8 događanja za poduzetnike u svrhu učvršćivanja položaja poduzetnika na tržištu, a sve kako bi se smanjila asimetrija informacija te olakšao pristup poslovnim znanjima i vještinama i informacijama ključnima za rast i razvoj poslovanja, te kako bi se unaprijedila gospodarska uspješnost i stopa preživljavanja.

Sljedeće događanje će se održati 3. lipnja 2020. godine te je u planu zanimljiva tema „Redovno poslovanje – što nakon krize?“. Više informacija ubrzo.