Predstavljeni pozivi programa HORIZON 2020 na prvom webinaru u sklopu projekta GREEN MIND

Predstavljeni pozivi programa HORIZON 2020 na prvom webinaru u sklopu projekta GREEN MIND

Danas, 21. studenog 2019. godine je održan prvi webinar u sklopu projekta GREEN MIND - GREEN AND SMART MOBILITY INDUSTRY INNOVATION na kojem su se predstavili neki od poziva programa HORIZON 2020 Smart, green and integrated transport

Na webinaru su sudjelovala mala i srednja poduzeća uključena u projekt Green Mind, javni sektor te znanstveno istraživački sektor iz Istarske županije te iz svih zemalja partnera na projektu (Grčka, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija, Italija, Španjolska i Francuska). Webinar je imao za cilj pružiti sudionicima pomoć pri izgradnji europske suradnje i poticati inovativne projekte programa Horizon 2020. 

Više detalja o predstavljenim pozivima možete pogledati na poveznici .

Glavni cilj projekta „GREEN MIND – GREEN and Smart Mobility Industry Innovation“, ukupne vrijednosti 12 milijuna kuna, koji se financira iz programa prekogranične suradnje Mediteran je jačanje i razvoj ekonomske konkurentnosti i inovacija u industriji zelene i pametne mobilnosti, učvršćivanjem regionalne i transnacionalne suradnje između javnog i znanstveno – istraživačkog sektora i malih i srednjih poduzeća.