KRENULA START UP AKADEMIJA U PULI

KRENULA START UP AKADEMIJA U PULI

Jučer, 6. studenog 2019. godine održan je prvi dan Start-up akademije u Puli. Nakon održanih uvodnih predavanja na temu „Besplatni marketinški alati: Kako napraviti dobru promociju za 0 kuna“ i „Business Model Canvas – alat modernog poslovnog planiranja“ sudionici akademije krenuli su s razvojem svojih poduzetničkih ideja kako bi ih do petka 8. studenog što kvalitetnije razradili i prezentirali pred stručnim žirijem.

Nakon održanih predavanja i razrade ideja održano je panel predavanje „Smart Start – Kako preživjeti prvu godinu u poduzetništvu“ na kojoj su sudjelovali Naike Dapiran (Teraintegra), Helena Valčić, Luciano Valčić (Valčić Cycling Concept), Marko Tominić (Tanais Games) i Aleksandar Lazić (Razvrstaj.me). Sudionici panel diskusije ukratko su prezentirali svoje poduzetničke ideje, kako su započeli s poslovanjem, ali i poteškoće s kojima su se susreli u prvoj godini poslovanja te sa sudionicima akademije podijelili savjete kako se izboriti i preživjeti na tržištu. Važnost ove panel diskusije potvrdili su i sami sudionici akademije koji su brojnim pitanjima i komentarima popratili panel.

Akademija se nastavlja danas i sutra u Puli te svi zainteresirani mogu doći i poslušati predavanja koja će im zasigurno pomoći u realizaciji poduzetničkih ideja.