NAKON POREČA START UP AKADEMIJA SELI U ROVINJ I PULU

NAKON POREČA START UP AKADEMIJA SELI U ROVINJ I PULU

U protekla tri dana u Poreču se održavala Start-up akademija koja je ponudila puno zanimljivih edukacija, dobrih ideja, ali i razmjene iskustva putem kojih su polaznici akademije stekli potrebna znanja kako bi kvalitetnije mogli razraditi svoju poduzetničku ideju te sigurnije pokrenuti svoj prvi posao.

Istarska razvojna agencija održala je predavanje na temu „Start-up and stay there“ gdje su se upoznali polaznici akademije s važnim informacija kada se govori o aktivnostima koje provodi IDA, ali i mnoge mjere za poduzetnike koje nude Istarska županija i istarski gradovi.

Start-up akademija sljedećeg tjedna, točnije od 4. do 6. studenog nastavlja se u Rovinju, dok će se u istome tjednu od 6. do 8. studenog održati u Puli. 

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave i iskoriste mogućnosti koje im se nude te da postanu dio razgranate poduzetničke mreže u Istri. Za napomenuti je kako je nagradni fond osigurala Istarska razvojna agencija povodom obilježavanja 20 godina postojanja u iznosu od 20 tisuća kuna.