U Buzetu održana edukacija na temu "Društvene mreže kao glavni komunikacijski kanal"

U Buzetu održana edukacija na temu "Društvene mreže kao glavni komunikacijski kanal"

Danas, 30. listopada 2019. godine, se u sklopu IDA-inog projekta HQ ISTRIA, u POU Augustin Vivoda, Gradska vijećnica, Narodni dom, II. istarske brigade 2, 52 420 Buzet održala edukacija na temu „Društvene mreže kao glavni komunikacijski kanal“ koja je privukla poduzetnike zainteresirane za promociju svojeg poslovanja putem društvenih mreža. 

Cilj je bio objasniti utjecaj komunikacije u svakodnevnom životu putem društvenih mreža kao što su Facebook, Instagram i YouTube. S obzirom da statistike pokazuju da je komunikacija ovim kanalima premašila vrijeme provedeno u prostorijama društvenog karaktera kao što su kafići i restorani, te se kroz edukaciju osvijestilo kako iskoristiti prednosti društvenih mreža u poslovanju bez negativnih efekata te kako doći do novih i postojećih kupaca te održavati digitalnu vezu.

Radionicu je vodio Dejan Hren, digitalni kreativac, poduzetnik, magistar ekonomije koji se od 2002. godine bavi digitalnim kanalima komunikacije i produbljivanjem odnosa klijenata s potrošačima putem analiza potražnje i navika potrošača.

 

Sljedeća edukacija održati će se 6. studenoga 2019. godine na temu Upravljanje projektnim ciklusom