Održana edukacija na temu "Društvene mreže kao glavni komunikacijski kanal" u Poduzetničkom inkubatoru Pazin

Održana edukacija na temu "Društvene mreže kao glavni komunikacijski kanal" u Poduzetničkom inkubatoru Pazin

Danas, 9. listopada 2019. godine, se u sklopu IDA-inog projekta HQ ISTRIA, u Poduzetničkom inkubatoru Pazin održala edukacija na temu „Društvene mreže kao glavni komunikacijski kanal“ koja je popunila sva dostupna mjesta, a tražilo se i mjesto više. 

Cilj je bio objasniti utjecaj komunikacije u svakodnevnom životu putem društvenih mreža kao što su Facebook, Instagram i YouTube. Danas statistike pokazuju da je komunikacija ovim kanalima premašila vrijeme provedeno u prostorijama društvenog karaktera kao što su kafići i restorani, te se kroz edukaciju osvijestilo kako iskoristiti prednosti društvenih mreža u poslovanju bez negativnih efekata te kako doći do novih i postojećih kupaca te održavati digitalnu vezu.

Radionicu je vodio Dejan Hren, digitalni kreativac, poduzetnik, magistar ekonomije koji se od 2002. godine bavi digitalnim kanalima komunikacije i produbljivanjem odnosa klijenata s potrošačima putem analiza potražnje i navika potrošača.

Zbog velikog interesa polaznika te brzih prijava obavještavamo da će se sljedeće edukacije na istu temu održati u Labinu, 23. listopada 2019. godine (prijave od 15. listopada 2019. godine na stranici IDA-e) te u Buzetu, 30. listopada 2019. godine (prijave od 22. listopada 2019. godine na stranici IDA-e). 

U mjesecu studenom održati će se edukacije Upravljanje projektnim ciklusom i Financiranje start up-ova