Poziv na edukaciju: Društvene mreže kao glavni komunikacijski kanal u Poduzetničkom inkubatoru PazinUP

Poziv na edukaciju: Društvene mreže kao glavni komunikacijski kanal u Poduzetničkom inkubatoru PazinUP

Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. poziva Vas na jednodnevnu edukaciju na temu „Društvene mreže kao glavni komunikacijski kanal" koja će se održati u Poduzetničkom inkubatoru PazinUP, na adresi Prolaz Jože Šurana 3, 52000 Pazin, u srijedu, 9. listopada 2019. godine, od 10:00 do 16:00 sati. 

Cilj je objasniti utjecaj komunikacije u svakodnevnom životu putem društvenih mreža kao što su Facebook, Instagram i YouTube. Danas statistika pokazuje da je komunikacija ovim kanalima premašila vrijeme provedeno u prostorijama društvenog karaktera kao što su kafići i restorani, te će se kroz edukaciju osvijestiti kako iskoristiti prednosti društvenih mreža u poslovanju bez negativnih efekata te kako doći do novih i postojećih kupaca ali i održavati tu digitalnu vezu.

Edukacija je namijenjena svim malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i poduzetnicima početnicima te onima koji će to tek postati. Voditelj je Dejan Hren, digitalni kreativac, poduzetnik, magistar ekonomije koji se od 2002. godine bavi digitalnim kanalima komunikacije i produbljivanja odnosa klijenata s potrošačima putem analiza potražnje i navika potrošača. 

Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obvezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ako ste zainteresirani, prijavu izvršite na sljedećoj poveznici, najkasnije do utorka 8. listopada 2019. godine. 

Za sve dodatne informacije molimo obratite se Jeleni Nikolić putem e-maila jelena.nikolic@ida.hr ili na broj telefona +385 52 381 900.

Sadržaj radionice možete pogledati na poveznici ispod.

SADRŽAJ - Društvene mreže kao glavni komunikacijski kanal PAZIN