PRIJAVE - Gorski kotar Living Lab radionica u sklopu projekta ATLAS

PRIJAVE - Gorski kotar Living Lab radionica u sklopu projekta ATLAS

U sklopu projekta ATLAS u kojem Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. sudjeluje kao partner održava se radionica pod nazivom „Gorski kotar Living Lab“. Nositelj radionice naši su partneri iz Rijeke STEP RI.

Želite doprinijeti poboljšanju života u lokalnoj zajednici? Rado bi suvremenim tehnikama generiranja ideja pokrenuli vlastitu kreativnost i produktivnost? Gorski kotar Living Lab radionica namijenjena je upravo vama. Pridružite se u utorak, 03. rujna, u Delnicama te sa STEP RI timom probudite kreativca u sebi!

Radionica je namijenjena svim turističkim i kulturno-turističkim djelatnicima koji djeluju na području Gorskog kotara, a koji žele probuditi dizajnerski način razmišljanja radi daljnjeg osobnog i profesionalnog razvoja te inovativnim razmišljanjem riješiti izazove u svojoj sredini ili poslovanju!

Cilj Gorski kotar Living Lab radionice je osmisliti i prototipirati rješenje koje bi moglo doprinijeti inoviranju kulturne i turističke ponude Gorskog kotara te imati pozitivni utjecaj na rast i razvoj lokalnog društva i poslovanja.

Gorski kotar Living Lab radionica omogućit će vam da razvijete novu ideju te sudjelujete u daljnjim aktivnostima projekta ATLAS.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a možete se prijaviti putem online prijave. Broj sudionika je ograničen.