U IDA-i održana edukacija na temu "e-poslovanje"

U IDA-i održana edukacija na temu "e-poslovanje"

Danas, 13. lipnja 2019. godine, se u Istarskoj razvojnoj agenciji u sklopu projekta HQ ISTRIA, održala edukacija na temu „e-poslovanje“.

Cilj edukacije „e-poslovanje“ je bio upoznati polaznike sa sustavom izvršenja svih elemenata poslovnih aktivnosti ekonomskog procesa elektroničkim putem, odnosno stvaranje dodatnih vrijednosti koristeći se ICT tehnologijama. Elektroničko poslovanje ubrzava i automatizira poslovne procese hrvatskih gospodarstvenika, smanjuje troškove poslovanja, ostvaruje značajne uštede čime se nedvojbeno povećava konkurentnost hrvatskog gospodarstva na europskom tržištu.

Radionicu su vodili Matija Ražem, dipl. ing. Senior Vice President Business development zaposlen u Infobip-u koji ima više od 10 godina iskustva na razvoju globalnog poslovanja najveće hrvatske IT kompanije. Specijalnost mu je širenje na nova tržišta, organizacija operacija i priprema prilagođenog poslovnog plana za svako tržište posebno; Kristijan Matas, dipl.ing. predavač na Istarskom veleučilištu, specijaliziran za računalne mreže i digitalni marketing s više od 20 god iskustva u IT sektoru, te Sara Maga, mag.oec. koja je svoju karijeru izgradila u Infobipu, a trenutno radi na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“. Sa desetogodišnjim iskustvom u digitalnom marketingu na globalnom tržištu, Sara je stekla vještine u području online oglašavanja, email komunikacije, marketing automatizacije i CRMa, te event menadžmenta.