U IDA-i održana edukacija na temu "Prezentacijske vještine i motivacija u poslovanju"

U IDA-i održana edukacija na temu "Prezentacijske vještine i motivacija u poslovanju"

Danas, 15. svibnja 2019. godine, se u Istarskoj razvojnoj agenciji u sklopu projekta HQ ISTRIA, održala edukacija na temu „Prezentacijske vještine i motivacija u poslovanju“.

Cilj edukacije „Prezentacijske vještine i motivacija u poslovanju“ je bio upoznati polaznike s nizom glumačkih vježbi i tehnika koje su od pomoći u pripremi i realizaciji raznih zadataka javnog nastupa i prezentacijskih vještina. Na radionici se učilo o metodama svladavanja treme i kako se bolje nositi s njom, kako poboljšati svoj glas i govor te kako steći veće povjerenje u sebe i u druge. Glavni fokus radionice je bio na praktičnim vježbama i razgovoru, tj. dijalogu između voditelja i poduzetnika i samih poduzetnika. 

Radionicu je vodio Rade Radolović, profesionalni glumac i voditelj Udruge za glumačke vještine „Pozornica & Govornica/ Pula“ koja se bavi i vještinama javnog nastupa. 

NAJAVA: U lipnju 2019. godine slijedi radionica na temu e-poslovanje koje je također besplatna za sve male i srednje poduzetnike i obrtnike.