Metris vas poziva na radionicu: Sufinanciranje inovacija putem programa PoC8

Metris vas poziva na radionicu: Sufinanciranje inovacija putem programa PoC8

Ustanova Metris poziva Vas na jednodnevnu radionicu na temu „Sufinanciranje istraživačko-razvojnih projekata " koja će se održati u Tehnološkom inkubatoru (prezentacijska dvorana) na adresi  Zagrebačka 30, 52100 Pula, u ponedjeljak, 27. svibnja 2019. godine. Radionica će trajati od 12:00 do 14:00 sati

U sklopu radionice „Sufinanciranje istraživačko-razvojnih projekata“ prisutne će se upoznati s osnovnim obilježjima i mogućnostima koje nudi program podrške inovacijama u ranoj fazi istraživanja, a koji je objavljen od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske (MGPO) i Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) kroz Program dodjele državnih potpora za provjeru inovativnog koncepta - PoC8. Cilj navedenog programa je podrška inovacijama u ranoj fazi istraživanja kako bi se osigurao kapital za tehničku i komercijalnu provjeru inovativnog koncepta te jačanje kapaciteta i sposobnosti privatnog sektora za istraživanje, razvoj i inovacije ako bi se osigurao kapital za tehničku i komercijalnu provjeru inovativnog koncepta te jačanje kapaciteta i sposobnosti privatnog sektora za istraživanje, razvoj i inovacije. Program financira do 70% ukupnih prihvatljivih troškova za mikro i mala poduzeća, odnosno do 60% ukupnih prihvatljivih troškova za srednja poduzeća. 

Radionica je namijenjena pravim i  fizičkim osobama. Radionicu će voditi Andrea Vareško, stručni suradnik u Ustanovi Metris (prepoznati centar HAMAG-BICRO-a), a radi aktivnog doprinosa na radionici će sudjelovati i djelatnici samog HAMAG-BICRO-a iz Zagreba. Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na email: uprava@centarmetris.hr najkasnije do petka, 24. svibnja 2019. godine. Za sve dodatne informacije molimo obratite se Andrea Vareško putem e-maila: andrea.varesko@centarmetris.hr ili na broj telefona +385 52 388 110.