Poziv na radionicu: Prezentacijske vještine u poslovanju

Poziv na radionicu: Prezentacijske vještine u poslovanju

Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. poziva Vas na jednodnevnu edukaciju na temu „Prezentacijske vještine u poslovanju" koja će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji, na adresi Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u srijedu, 15. svibnja 2019. godine. Edukacija će trajati od 10:00 do 16:00 sati. 

Cilj edukacije „Prezentacijske vještine u poslovanju“ je upoznati polaznike s nizom glumačkih vježbi i tehnika koje su od pomoći u pripremi i realizaciji raznih zadataka javnog nastupa i prezentacijskih vještina. Na radionici će se učiti kako svladati tremu i kako se bolje nositi s njom, kako poboljšati svoj glas i govor te kako steći veće povjerenje u sebe i u druge. Radionica je bazirana na praktičnim vježbama i razgovoru, tj. dijalogu između voditelja i polaznika i samih polaznika. Na radionici se ne glumi, no glumačke vježbe i tehnike koristiti će se u svrhu poboljšanja kvalitete javnog nastupa. 

Edukacija je namijenjena svim malim i srednjim poduzetnicima. Zbog kvalitete radionice broj polaznika je ograničen na 15.

Edukaciju će voditi Rade Radolović, profesionalni glumac i voditelj udruge za glumačke vještine „Pozornica & Govornica/ Pula“ koja se bavi i vještinama javnog nastupa. 

Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na sljedećoj poveznici PRIJAVNICA najkasnije do utorka, 14. svibnja 2019. godine.

Za sve dodatne informacije molimo obratite se Jeleni Nikolić putem e-maila jelena.nikolic@ida.hr ili na broj telefona +385 52 381 900.

Sadržaj - Prezentacijske vještine u poslovanju