On-line konferencije u sklopu Infodana programa URBACT III u Madridu - 23. siječnja

On-line konferencije u sklopu Infodana programa URBACT III u Madridu - 23. siječnja

U Madridu se 22. i 23. siječnja održava međunarodni Infodan programa URBACT III koji za cilj imati povezati potencijalne partnere u sklopu poziva za Mreže za planiranje.

Kako bi se sudjelovanje omogućilo i zainteresiranima koji ne mogu fizički sudjelovati na spomenutom Infodanu u Madridu, organizatori su pripremili nekoliko online konferencija.

Online konferencije će se održati u srijedu, 23. siječnja, od 14 do 16:30 sati. Prijaviti se možete na poveznici.

Prijaviti se možete tako da svoje podatke upišete na stranicu sobe (u dijelu On-line Participants) za čiju temu ste zainteresirani. Svaka stranica (soba) u ovom dokumentu na vrhu sadrži podatke o temi, trajanju i poveznici na kojoj se možete pridružiti online konferenciji.

Na raspolaganju su Vam sve sobe, osim sobe 1 koja je namijenjena Nacionalnim URBACT točkama. Na spomenutom Infodanu očekuje se sudjelovanje zainteresiranih partnera iz cijele Europe te Vam isti može uvelike pomoći oko traženja partnera. Spomenimo i da će se Infodan istog programa za Sloveniju održati ovog četvrtka, 24. siječnja, u Mariboru. Više informacija o tom događanju možete pronaći na http://urbact.eu/urbact-info-dan.