Otvorene prijave - Informativni dan povodom skorog otvaranja 3. Poziva Programa transnacionalne suradnje Dunav 2014. - 2020.

Otvorene prijave - Informativni dan povodom skorog otvaranja 3. Poziva Programa transnacionalne suradnje Dunav 2014. - 2020.

Otvorene prijave za sudjelovanje na informativnom danu za Program transnacionalne suradnje Dunav 2014. – 2020. koji će se održati u utorak 29. siječnja 2019. godine u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU, s početkom u 10:30 sati (registracija od 10:00h).

Informativni dan će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 3. Poziv na dostavu projektnih prijedloga. Također ćete imati priliku čuti iskustva u procesu prijave i provedbi projekata od strane dva uspješna hrvatska projektna partnera iz prethodnih poziva (Fakultet elektrotehnike i računarstva i Hrvatski geološki institut).

Program transnacionalne suradnje Dunav 2014. – 2020. financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i osmišljen kako bi se kroz partnerske projekte utjecalo na poboljšanje uvjeta za život i rad u Dunavskoj regiji primjenom pametnih rješenja kojima se ostvaruju specifični ciljevi iz područja inovacija, zaštite okoliša, transporta, energije i dobrog upravljanja te pružila podrška pri razmjeni iskustva, unaprjeđenju razvojnih politika, akcijskih planova, strategija itd.

Zbog organizacijskih razloga registracija je obavezna putem prijavnog obrasca. Nacrt programa info dana možete vidjeti ovdje. Radni jezik je hrvatski.