Poziv na radionicu 'Od digitalizacije do profitabilnosti: Izgradnja uspješne web trgovine'

Poziv na radionicu 'Od digitalizacije do profitabilnosti: Izgradnja uspješne web trgovine'

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. poziva vas na radionicu na temu "Od digitalizacije do profitabilnosti: Izgradnja uspješne web trgovine" koja će se održati 24. listopada 2024. godine u prostoru Coworking centra Pula (konferencijska dvorana, 3.kat), Marka Marulića 5, Pula od 10:00 do 13:00 sati.

📌 Od digitalizacije do profitabilnosti: Izgradnja uspješne web trgovine
U današnjem digitalnom dobu, web trgovina postala je neizostavan alat za stjecanje konkurentske prednosti i povećanje profitabilnosti. No, uspješna web trgovina ne sastoji se samo od tehničke implementacije - ključ je u razumijevanju svih komponenti i njihovoj pravilnoj integraciji s poslovnim procesima.
Nakon ove radionice moći ćete jasno definirati eCommerce strategiju i znat ćete kako optimizirati poslovne procese da biste povećali profitabilnost.

🎤 Radionicu će voditi Domagoj Ostović, iskusni poduzetnik s preko 15 godina iskustva i vlasnik tvrtke Lloyds digital, jedne od vodećih agencija za eCommerce rješenja u Hrvatskoj. Dobitnik je nagrade Istriana 2022. za najboljeg poduzetnika u Istarskoj županiji te je dvostruki nominiran za EY poduzetnika godine u Hrvatskoj. Kroz svoju karijeru, Domagoj je pomogao mnogim tvrtkama u digitalnoj transformaciji, izgradnji web trgovina i optimizaciji poslovanja.
Na ovoj radionici, Domagoj će s vama podijeliti svoje bogato iskustvo i znanje o izgradnji uspješne web trgovine. Naučit ćete ključne korake i tehnološke aspekte, te kako optimizirati procese i povećati profitabilnost kroz učinkovita eCommerce rješenja.

Što možete očekivati?
•    Temeljit pregled ključnih koraka u izgradnji web trgovine
•    Praktične smjernice o optimizaciji poslovnih procesa i povećanju profitabilnosti
•    Primjere najboljih praksi iz uspješnih projekata
•    Personalizirana rješenja za vaše specifične izazove tijekom Q&A sesije

Sadržaj radionice:
💭 Uvod u eCommerce
Saznajte ključne pojmove te se upoznajte s osnovnim komponentama uspješne web trgovine. Razgovarat ćemo od čega se sve sastoji jedna web trgovina te kako se što bolje pripremiti za razvoj te što je sve potrebno napraviti poslije njezine izrade i puštanja u produckiju.
💭 Ključne komponente uspješne web trgovine
Pojasnit ćemo tehnički dio razvoja eCommercea platforme, od integracije s vanjskim sustavima, upravljanja zalihama i spajanja na payment procesore. Saznat ćete koje su to i kako funkcioniraju neke od esencijalnih komponenti svakog eCommerce projekta kao što su navigaciji, lista proizvoda i checkout procesu.
💭 Prednosti eCommercea za poslovanje
Otkrijte kako web trgovina može unaprijediti poslovanje, od povećanja dosega i smanjenja troškova, do personalizacije ponude i pristupa novim tržištima.
💭 Studije slučaja
Zajedno ćemo napraviti kratku analizu i približiti vam neke uspješne primjere web trgovina kao što su Kutjevo, Aura, Ghetaldus, Forto. Probat ćemo definirati što vam je potrebno i pokazati vam na primjerima koje greške da izbjegnete. Naučite iz najboljih praksi i implementirajte slična rješenja u svoje poslovanje.
💭 Q&A sesija
Na kraju predavanja imat ćete priliku postaviti pitanja vezana uz konkretne izazove s kojima se suočavate, a Domagoj će vam pomoći pronaći rješenja koja najbolje odgovaraju vašem poslovanju.

🎧 Radionica je besplatna i otvorena za sve zainteresirane sudionike. Molimo vas da se prijavite putem POVEZNICE kako biste osigurali svoje mjesto.
🎲Za sve dodatne informacije molimo obratite se Jeleni Nikolić Ražem putem e-maila jelena.nikolic@ida.hr ili na broj telefona +385 52 381 900.