Prijavite se na besplatnu online SEO edukaciju u sklopu projekta EDIH Adria!

Prijavite se na besplatnu online SEO edukaciju u sklopu projekta EDIH Adria!

Pozivamo sve poslodavce da prijave svoje zaposlenike na besplatnu online edukaciju “Optimizacija za tražilice – SEO”, koja će se održati 23. listopada 2024. godine od 9:00 do 13:00 sati. Edukacija je otvorena za zaposlenike iz tvrtki svih sektora i tijela javne uprave te će im pomoći da steknu ključna znanja i vještine za poboljšanje vidljivosti svojih organizacija na pretraživačima. SEO optimizacija je proces poboljšanja vidljivosti web stranice na tražilicama poput Googlea, Binga i drugih, kako bi se postiglo što bolje rangiranje za relevantne pretrage. SEO optimizacija za cilj ima privući organski promet (bez plaćanja oglasa) na web stranicu kroz različite tehnike i strategije.

Što možete očekivati? Kroz ovu edukaciju, polaznici će naučiti kako funkcioniraju tražilice i kako primijeniti osnovne SEO tehnike kako bi poboljšali rangiranje web stranica. Teme koje ćemo pokriti uključuju:

  • Kako funkcioniraju tražilice
  • Osnove SEO-a i rad s ključnim riječima
  • On-page SEO optimizaciju
  • Strategije izgradnje linkova
  • Najnoviji SEO trendovi

Edukacija je prilagođena polaznicima s različitim razinama iskustva, te će im pružiti alate i znanja potrebna za samostalno poboljšanje rangiranja web stranica i učinkovitiju komunikaciju sa SEO stručnjacima. Više o edukaciji dostupno je na ovoj stranici.

Napomena: Edukacija se održava online, a prijavitelji su poslodavci koji prijavljuju svoje zaposlenike za sudjelovanje.

Termin i prijava:

Datum edukacije: 23. listopada 2024. (9:00 – 13:00)
Rok za prijavu: 17. listopada 2024.
 

Sudjelovanje je besplatno, no broj mjesta je ograničen. Prijavite svoje zaposlenike putem mail adrese info@edihadria.eu  i osigurajte njihovo mjesto na vrijeme!

Ne propustite priliku da vaši zaposlenici nauče SEO vještine koje će doprinijeti boljoj online prisutnosti vaše organizacije!