IDI godišnja nagrada EDIH Adria kao priznanje za izniman doprinos i uspješnu suradnju

IDI godišnja nagrada EDIH Adria kao priznanje za izniman doprinos i uspješnu suradnju

Proizvodni park Torpedo u Rijeci jučer je bio domaćin druge konferencije EDIH Adria, koja je okupila veliki broj sudionika iz različitih industrija zainteresiranih za digitalna rješenja i transformaciju poslovanja. Ovaj događaj, organiziran u sklopu projekta Europskog digitalnog inovacijskog huba Adria, stavio je u središte pažnje primjere uspješne implementacije digitalnih alata i tehnologija, koji su tvrtkama omogućili unaprjeđenje poslovanja i postizanje veće konkurentnosti na tržištu.

Na samoj konferenciji moglo se saznati više o AI Asistentu za Adria PA, primjeni IoT tehnologija u solarnim projektima – uspjeh za 3t.cable te poslušati panel raspravu (Davor Car iz 3t.cable i Đani Poropat iz Adria PA) koja je bila fokusirala na konkretna iskustva iz procesa suradnje s projektom EDIH Adria te implementacijom digitalnih rješenja gdje su panelisti podijelili izazove s kojima su se susreli, kao i prednosti koje će digitalne inovacije donijeti njihovim organizacijama.

Na kraju konferencije uslijedila je dodjela godišnjih nagrada EDIH Adria, koje su ove godine otišle u ruke Istarskoj razvojnoj agenciji i Klasteru zdravstvenog turizma, kao priznanje za izniman doprinos i uspješnu suradnju.

Istarska razvojna agencija je prepoznata po svojoj proaktivnosti u informiranju javnosti o EDIH Adria projektu te povezivanju s bitnim dionicima.