Poziv na radionicu "Digitalna sigurnost za poduzetnike"

Poziv na radionicu "Digitalna sigurnost za poduzetnike"

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. poziva Vas na radionicu na temu „Digitalna sigurnost za poduzetnike“ koja će se održati 24. rujna 2024. godine u prostoru Coworking centra Pula (konferencijska dvorana, 3. kat), Marka Marulića 5, Pula od 10:00 do 12:00 sati.  

Ova radionica je osmišljena kako bi poduzetnicima pružila osnovno znanje i alate za poboljšanje sigurnosti na internetu i računalu. Fokus će biti na osnovnoj sigurnosti za Windows-e, upravljanju lozinkama te obrani od phishinga i drugih hakerskih napada.

SADRŽAJ: 
•    osnovna sigurnost za Windows
•    upravitelji lozinkama 
•    obrana od phishing napada
•    obrana od ostalih hakerskih napada 
•    praktične vježbe sigurnosti 

Ova radionica osigurava da poduzetnici napuste radionicu s praktičnim znanjem i vještinama za zaštitu svojih digitalnih resursa i poboljšanje ukupne sigurnosne pozicije. Uz navedeno, osigurava im se i pristup individualnim konzultacijama nakon radionice za sve poduzetnike te svi materijali i pristup online resursima i alatima.

Radionicu će voditi Matija Jurcan, suosnivač Laser84, konzultant za digitalnu sigurnost, programer i entuzijast digitalne sigurnosti od studentskih dana. 

Radi lakšeg praćenja radionice te pristupa online alatima poželjno je ponijeti laptop. 

Radionica je besplatna i otvorena za sve zainteresirane sudionike. Molimo vas da se prijavite putem POVEZNICE kako biste osigurali svoje mjesto. 

Za sve dodatne informacije molimo obratite se Jeleni Nikolić Ražem putem e-maila jelena.nikolic@ida.hr ili na broj telefona +385 52 381 900.