Poziv na besplatnu radionicu "Uspješna prodaja: Koraci ka uspjehu"

Poziv na besplatnu radionicu "Uspješna prodaja: Koraci ka uspjehu"

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. poziva vas na radionicu na temu "Uspješna prodaja: Koraci ka uspjehu" koja će se održati 12. rujna 2024. godine u prostoru Coworking centra Pula (konferencijska dvorana, 3.kat), Marka Marulića 5, Pula od 10:00 do 13:00 sati.

📌 Uspješni prodavači ne oslanjaju se samo na sreću ili spontanost. Oni posjeduju sustavan pristup razvoju poslovnih prilika koji im omogućuje predvidljivu i konzistentnu prodaju. Na ovoj radionici ne samo da ćete učiti o tim ključnim strategijama, već ćete ih primijeniti i osigurati da svaka prodajna prilika koju susretnete bude maksimalno iskorištena. Budite spremni da ovladate vještinama koje će vam donijeti konkurentsku prednost u svijetu prodaje!

🎤 Radionicu će voditi Ante Mihaljević, iskusni stručnjak za komunikaciju i prodaju s preko deset godina iskustva. Ante je strastveni zagovornik razvoja komunikacijskih vještina kao temelja uspješnog poslovanja. Osim razvijanja komunikacijskih vještina kod svojih klijenata na hrvatskom i engleskom jeziku,  potiče ih da iskoriste svoj maksimalni potencijal. Kako sam kaže, njegova misija je jednostavna - naučiti ljude kako biti učinkoviti u komunikaciji i imati poboljšane društvene vještine. Kao što svi znamo, sposobnost njegovanja međuljudskih odnosa je od velike važnosti za uspješno poslovanje. 
Također, edukacija je njegova strast tako da je i naporno radio da stekne razne certifikate od uspješnih institucija kao što su Oxford, Fierce i Sandler, ima preko 20.000 sati odrađenih u edukacijama i treninzima što mu je osiguralo dugoročne suradnje s respektabilnim portfeljom klijenata ispunjenim imenima poput Jamnice, Orbica, HGK, Marsh McLennan, Adriatic Luxury Hotels, Jyska, Dekre, prostorie, Whitesharka, GLS-a i brojnim drugim zadovoljnim klijentima.

🧩 SADRŽAJ RADIONICE:
💭 Uspješna prodaja: Koraci ka uspjehu
Naučit ćete o ključnim koracima u uspješnom procesu prodaje, uključujući povezivanje s kupcima, uspostavljanje odnosa, tehnike postavljanja pitanja i zatvaranja prodaje.
💭 Kako jasno iskomunicirati očekivanja
Saznat ćete kako jasno komunicirati očekivanja s kupcima kako biste izbjegli nesporazume i osigurali uspješnu suradnju.
💭 Razumijevanje kupčevih potreba i budžeta
Naučit ćete kako identificirati kupčeve potrebe, bolne točke i financijske mogućnosti kako biste prilagodili svoju prodajnu strategiju i povećali šanse za uspjeh.
💭 Zatvaranje prodaje s povjerenjem
Naučit ćete kako pravilno zatvoriti prodaju na način koji potiče povjerenje kod kupca i osigurava dugoročnu suradnju.

🎧 Radionica je besplatna i otvorena za sve zainteresirane sudionike. Molimo vas da se prijavite putem POVEZNICE kako biste osigurali svoje mjesto.
🎲Za sve dodatne informacije molimo obratite se Jeleni Nikolić Ražem putem e-maila jelena.nikolic@ida.hr ili na broj telefona +385 52 381 900.