Poziv na kviz općeg znanja u Coworking centru Pula! - POPUNJENO!

Poziv na kviz općeg znanja u Coworking centru Pula! - POPUNJENO!

Dragi ljubitelji kvizova i općeg znanja, Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. Vas s ponosom poziva na večer punu uzbuđenja, smijeha i intelektualnih izazova! Pridružite nam se na KVIZU OPĆEG ZNANJA koji će se održati u Coworking centru Pula dana 3. lipnja 2024. godine s početkom u 19,00 sati. 

Ovo je savršena prilika da pokažete svoja znanje, uživate u društvu prijatelja i upoznate nove ljude. Kviz je namijenjen svim zainteresiranim pojedincima, bez obzira na dob ili stupanj znanja.

Detalji kviza
•    Maksimalno 15 timova (4 – 5 člana po timu)
•    Svoju prijavu, u kojoj stoji ime tima, šaljete na email jelena.nikolic@ida.hr   
•    Osigurana nagrada za pobjednika i nagrada za najkreativniji pogrešan odgovor  

Voditelj kviza je Krešimir Sučević Međeral, rođen u Zagrebu prije 44.5 godine. Završio neke škole. Doktorirao lingvistiku. Radio u jednom znanstvenom institutu. Posjetio 56 svjetskih država. Otac hiperaktivnog dvoipolgodišnjaka. Gastrohedonist. Istrofil. Povremeno odigra neki kviz, malo češće ih sastavlja i vodi. Uz Sarinu pomoć dvaput zaredom postao državni prvak u kvizu za mješovite parove. Ne voli baš da ga prepoznaju u javnosti. Stupanj introverzije raste mu proporcionalno stupnju poznatosti. No kada treba održati kviz, uvijek spremno stoji na raspolaganju.  

Suvoditeljica kviza je Sara Librenjak, predavačica na Sveučilištu u Yorku, inače lingvistica koja je završila informacijske i komunikacijske znanosti. Sara je veliki zaljubljenik u kvizove, a uz to sastavlja, vodi i igra kvizove od ranih studentskih dana. Svake godine sastavlja pitanja za Ultimate Nerd Quiz na konvencijama SFerakon, Istrakon, Pandakon, Liburnicon), zatim za Dane društvenih igara, Reboot sajma igara, Hrvatski kviz savez i slično.  

Dođite i dokažite svoje znanje, zabavite se i osvojite sjajne nagrade! Prijave su otvorene, stoga okupite svoju ekipu i prijavite se što prije! 

Mjesto: Coworking centar Pula, Marka Marulića 5, 52100 Pula
Datum: 3. lipnja 2024. godine
Vrijeme: 19:00 sati 

Osigurali smo i stolice za zainteresirane pojedince koji bi voljeli pratiti kviz uz pasivno sudjelovanje. Prijava na poveznici

Radujemo se Vašem dolasku i želimo Vam puno sreće! 

Za dodatne informacije, molimo kontaktirajte Jelenu Nikolić Ražem na jelena.nikolic@ida.hr ili broj telefona 052 381 900.