POZIV NA RADIONICU: FINANCIRANJE START-UP-OVA

POZIV NA RADIONICU: FINANCIRANJE START-UP-OVA

Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. poziva Vas na jednodnevnu edukaciju na temu „Financiranje start-up-ova" koja će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji, na adresi Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u četvrtak, 28. ožujka 2019. godine. Edukacija će trajati od 10:00 do 16:00 sati. Cilj edukacije je upoznati polaznike s mogućnostima pokretanja start-up poduzeća; važnosti financiranja start-up poduzeća; odnosom start-up poduzeća prema banci; instrumentima financiranja - kreditne linije HBOR-a i instrumentima financiranja - HAMAG BICRO, te s vlastitim izvorima financiranja start-up poduzeća u RH i financiranje start-up poduzeća od strane VC i PE fondova.

Kako su financijska sredstva jedna od najvažnijih dijelova svakog novog start-up poduzeća, edukaciju će pridonijeti lakšem razumijevanju te uklanjanju potencijalnih financijskih ograničenja. 

Edukacija je namijenjena svim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim zainteresiranim polaznicima.

Edukaciju će voditi Zrinski Pelajić, magistar ekonomskih znanosti i vlasnik Illyricum savjetovanja d.o.o. koji ima dugogodišnje iskustvo kao poslovni savjetnik i trener. 

Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na sljedećoj poveznici PRIJAVNICA najkasnije do srijede, 27. ožujka 2019. godine.

U privitku Vam dostavljamo sadržaj edukacije. Za sve dodatne informacije molimo obratite se Jeleni Nikolić putem e-maila jelena.nikolic@ida.hr  ili na broj telefona +385 52 381 900.

SADRŽAJ - Financiranje start-up-ova