30.11.06.

Seminar za poduzetnike početnike

Seminar će se odvijati od 11. do 13. prosinca u poslijepodnevnim satima u prostorijama Istarske razvojne agencije u Puli, na adresi Mletačka 12/IV

Program izobrazbe namijenjen je poduzetnicima - početnicima i to: nezaposlenim osobama, onima koji su tek registrirali ili su na početku registracije gospodarskog subjekta, kao i onima koji posluju manje od dvije godine.

Cilj Programa je podizanje razine znanja i informiranosti o ulasku u poduzetnički proces, olakšavanje i unapređenje poduzetničkog procesa, te unapređenju poduzetničke kulture kod polaznika koji se žele aktivno uključiti u tržišne tokove.

Tijekom izvođenja programa polaznici će dobiti osnovne pojmove o zakonskim i drugim propisima kojima se regulira poslovanje obrta ili trgovačkog društva, o mogućim izvorima financiranja, institucionalnoj podršci, definiranju ideje i projekta, te projekciji poslovnog plana poduzetničkog pothvata.

Program će se se izvoditi prema usuglašenom planu i programu koji sadrži četiri tematske cjeline u trajanju od 3 dana.

Organizatori seminara su Područni ured HBOR-a za Istarsku županiju i IDA.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju putem telefona 052/381-900, faxa 381-905 ili e-maila: emil.rojnic(at)ida.hr (kontakt osoba: Emil Rojnić).