28.06.18.

U Rovinju nastavljeni Dani otvorenih vrata poduzetničkih inkubatora

U prostorijama  Coworkinga koji djeluje u sklopu Poduzetničkog inkubatora u Rovinju, danas su nastavljeni Dani otvorenih vrata poduzetničkih inkubatora Istarske županije.
Uz direktora Istarske razvojne agencije dr.sc. Borisa Sabattija, nazočnima se obratio i dogradonačelnik Rovinja Marino Budicin. Današnjim polaznicima besplatnih edukacija predstavnici Istarske razvojne agencije i Grada Rovinja prezentirali su aktualne mjere za poticanje razvoja poduzetništva na gradskoj i regionalnoj razini.

Sabatti je pozvao zainteresirane da se pridruže i besplatnim edukativnim aktivnostima koje će se u sklopu trodnevnog događanja odvijati još i u Poreču i to na temu izrade Poslovnog plana. Dani otvorenih vrata poduzetničkih inkubatora Istarske županije organiziraju se u sklopu IDA-inog EU projekta „Stimuliranje rasta malog i srednjeg poduzetništva Istarske županije putem visokokvalitetnih usluga podrške - HQ_ISTRIA", ukupne vrijednosti 600.000 kuna, koji se sufinancira iz Europskog fonda za regionalni razvoj.